Gå til innhold

Hvilken idiot fant på å selge ikke-ferdigruta ribbe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå har jeg ruta ribbe medei hand. Nei, det ble ikke ruter, og nei, det ble ikke spes jevnt. Er en umulig jobb selv med ti hender. Er det noen som IKKE skal ha ruta svor, siden de selger det? Heldigvis er det ikke til julaften, men til romjula og ikke til selskap, men ser for meg et helsike å dele opp etter steking...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tapetkniv er tingen til å rute ribbe med. Går som en drøm til og med med en hånd.

Skrevet

Tapetkniv er tingen til å rute ribbe med. Går som en drøm til og med med en hånd.

jeg har ikke tapet :) men det bør tydeligvis ikke stoppe meg fra å ha tapetkniv :)

Skrevet

Trikset er å rute den mens den er halvfrossen, og ha en veldig skarp stanleykniv eller, som jeg brukte i går, en blomsterkniv.

Skrevet

Trikset er å rute den mens den er halvfrossen, og ha en veldig skarp stanleykniv eller, som jeg brukte i går, en blomsterkniv.

Det med halvfrossen slo meg delvsagt for sent - nå var den jo bare myk og flabbete og teit. Pluss at to hender betyr mer enn man tror.

Skrevet

Den jeg kjøpte var rutet, men noen av beina var ikke del helt over, så jeg sto og "sagde" med en kniv i går for å få det best mulig. Vår skal serveres på julaften med huset fullt, så håper det ble bra nok, hvis ikke blir det store stykker og et til hver :)

Skrevet

Jeg brukte sånn blomsterkniv, to hender og mye tålmodighet. Ble ikke jevnt hos meg heller. Hva skal man med urutet svor, det er jeg enig i!

Skrevet

Alle som lager ribbe må ha en tapetkniv i skuffen hehetrodde alle visste det. Jaktkniven fungerer også siden den er sylskarp. Ellers har jeg hørt at svoren er enklere å rute etter man har dampet ribba.

Skrevet

I Danmark, eller i hvert fall i den København-familien jeg vet om, så ruter de ikke svoren. Den bare skjæres en vei. Jeg kjøpte urutet svor en gang, og det gjør jeg aldri igjen. 

Skrevet

Nå så jeg akkurat Bent Stiansen rute svoren på en dampet ribbe. Det så lekende lett ut, så da vet jeg hva jeg gjør neste gang.

Skrevet

Kjøp skalpell på apoteket! Koster et par tiere, og rutingen går som en lek!

Skrevet

Takk! Jeg laget svineribbe for förste gang i år og kunne pokker ikke forstå hvordan folk fikk til å rute opp driten!! Bra det ikke bare er meg da..

Skrevet

Aha! Jeg debuterte som ribbekokk tidligere i desember, nå skjønner jeg at jeg gjorde alt riktig! Jeg glemte nemlig å rute svoren før jeg dampet, men det var lekende lett når jeg kom på å skulle gjøre det etter en stund!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...