Gå til innhold

Kan jeg spise pinnekjøtt fra i fjor?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er pinnekjøttet uvannet/ikke tilberedt før du frøs det ned? I såfall hadde jeg sjekket best før dato. Det er ganske lang holdbarhet på pinnekjøtt som ikke har vært tilberedt og dersom du i tillegg har fryst det ned så vil denne datoen kunne forlenges. Men jeg vet ikke om jeg selv hadde tatt sjangsen?

 

Tilberedt pinnekjøtt som er lagt i fryser bør du ikke spise ett år etter.

Kjøttet ligger fremdeles i emballasjen fra butikken. Sånn plastboks med gjennomsiktig plast"lokk". Har altså ikke vært tilberedt.

 

Står best før 08.06.13. Men det er vel hvis det oppbevares i tørr tilstand?

 

Håper det går greit, for blir ikke å kjøpe noe annet i hvert fall.



Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

Kjøttet ligger fremdeles i emballasjen fra butikken. Sånn plastboks med gjennomsiktig plast"lokk". Har altså ikke vært tilberedt.

 

Står best før 08.06.13. Men det er vel hvis det oppbevares i tørr tilstand?

 

Håper det går greit, for blir ikke å kjøpe noe annet i hvert fall.

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

 

Ikke hos oss, der henger det sånne store stykker langs veggene. Men det er stemmer at det ikke er tilbredt da!

 

Anonymous poster hash: b3567...3f5

Annonse

Jeg tror nok det har blitt harskt etter å ha ligget så lenge. Vi spiste nylig pinnekjøtt som har ligget i fryseren siden påske, og det var litt på grensa. Det hadde lagt i orginalemballasje i fryseren.



Anonymous poster hash: b05cc...61a

Salt kjøtt holder seg lenge (salt konserverer), og enda lengre om det er fryst. Hadde glatt spist det selv. 

 

Hva gjør du her??? Jeg sendte deg i fødsel i tankene etter innlegget ditt førnatten ;)

 

 

Jeg satser på at salt og fryseren gjør at det er greit å spise. Ellers blir det potet og kålrabistappe ;)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

Salt kjøtt holder seg lenge (salt konserverer), og enda lengre om det er fryst. Hadde glatt spist det selv. 

 

Hva gjør du her??? Jeg sendte deg i fødsel i tankene etter innlegget ditt førnatten ;)

 

 

Jeg satser på at salt og fryseren gjør at det er greit å spise. Ellers blir det potet og kålrabistappe ;)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

Fødsel? Må vel strengt tatt først bli gravid, og det skjer vel ikke før i mars om det er plass til oss på Riksen. 

 

 

Salt kjøtt holder seg lenge (salt konserverer), og enda lengre om det er fryst. Hadde glatt spist det selv. 

 

Hva gjør du her??? Jeg sendte deg i fødsel i tankene etter innlegget ditt førnatten ;)

 

 

Jeg satser på at salt og fryseren gjør at det er greit å spise. Ellers blir det potet og kålrabistappe ;)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

Fødsel? Må vel strengt tatt først bli gravid, og det skjer vel ikke før i mars om det er plass til oss på Riksen. 

 

 

Oj, beklager, beklager!!!!! Jeg blander deg alltid med Blafrende Hengejur - bildene og navnene til dere begge to får meg alltid til å smile. Men hodet mitt blander dere - beklager!!!

 

Ønsker deg veldig lykke til når din tid kommer! :)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

Annonse

 

 

 

Salt kjøtt holder seg lenge (salt konserverer), og enda lengre om det er fryst. Hadde glatt spist det selv. 

 

Hva gjør du her??? Jeg sendte deg i fødsel i tankene etter innlegget ditt førnatten ;)

 

 

Jeg satser på at salt og fryseren gjør at det er greit å spise. Ellers blir det potet og kålrabistappe ;)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

Fødsel? Må vel strengt tatt først bli gravid, og det skjer vel ikke før i mars om det er plass til oss på Riksen. 

 

 

Oj, beklager, beklager!!!!! Jeg blander deg alltid med Blafrende Hengejur - bildene og navnene til dere begge to får meg alltid til å smile. Men hodet mitt blander dere - beklager!!!

 

Ønsker deg veldig lykke til når din tid kommer! :)

 

Anonymous poster hash: 2d061...fd6

 

 

Takk =) 

 

Det går bra ;-) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...