Anonym bruker Skrevet 11. desember 2013 #1 Skrevet 11. desember 2013 Må legge noen planer for middag etc i romjula. Spiser pinnekjøtt hos svigers på julaften og ribbe hos mamma&co i slutten av romjula. Så det slipper jeg lage selv i år Så hva lager dere i romjula? Har dere dessert hver dag, eller? Anonymous poster hash: 44887...e33
☆☆☆ Skrevet 11. desember 2013 #2 Skrevet 11. desember 2013 Lutefisk Kveite Pizza (blir lei av julemat også) Kalkun Har ikkje dessert kvardagane.
Love my kidz Skrevet 11. desember 2013 #3 Skrevet 11. desember 2013 (endret) Koteletter Svinestek Sodd Gryterett Noe med fisk Kalkunfilet Dessert har vi t.o.m andre juledag, tredje juledag kjører vi hjem til oss selv. Regner med at vi ikke lager dessert, men koser oss med julebakst/godteri til kaffen, og det vil jo bli en slags dessert det 1. Nyttårsdag skal vi ha mifdagsgjester så da skal vi selvfølgelig ha dessert Endret 11. desember 2013 av Love my son
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2013 #4 Skrevet 11. desember 2013 Det blir mat vi har lyst på. Kjøper inn litt forskjellig kjøtt og tilbehør som kan brukes til det meste. Vi er ikke glad i julemat så blir mer vanlig mat, men mat vi gjerne ikke har så ofte. Ofte ting som tar litt lengre tid å lage enn hva vi har mulighet ti hverdagens kjas og mas. Kalkun og kyllingfilet har vi mye av i forskjellige varianter, så blir nok noe slikt hvertfall. Anonymous poster hash: 61fa0...f9a
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2013 #5 Skrevet 11. desember 2013 Fra julekvelden til 4 dag er det julemat, med litt variasjoner eks tapas. 5. dag og 6. dag laks og grandisosa ( den er velkommen på bordet etter all den fete maten) Nyttårsaften kalkun og rester av det i noen dager... Anonymous poster hash: 9b424...975
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå