Gå til innhold

Dessert etter pinnekjøtt! Trenger tips :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har et forslag?

 

Anonymous poster hash: dd0f8...d40

Fortsetter under...

Skrevet

Vi pleier å ha fruktsalat med krem og vaniljesaus...

 

Anonymous poster hash: 26159...343

Skrevet

Er oppvokst med hermetisk fruktcoctail med fløte. Er egentlig ein fin dessert til, ikkje for tung.

 

Hadde det ikkje vore for nostalgiske grunnar ville eg nok heller laga fruktsalaten meir fancy, brukt frisk frukt. Men hjå oss må det bli hermetisk..

Skrevet

Vi bruker å ha trollkrem eller multekrem.



Anonymous poster hash: 10e39...225
Skrevet

Panacotta med bringebærcoulis :)

 

Anonymous poster hash: 2574f...6e0

Skrevet

Multekrem eller Multer i himmeseng. Rett og slett himmelsk! 



Anonymous poster hash: 7983a...0e4

Annonse

Skrevet

Her i huset er Dronning Maud- fromasj et must etter pinnekjøtt :)



Anonymous poster hash: e0d51...8ba
Skrevet

Her i huset tar svigermor med karamellpudding. De pleier å ha det hver julaften så det skal de få når vi skal feire for første gang her i huset. Er snart høygravid og føler jeg ikke kan lage desserten hennes i tilfelle min smaker bedre hehe:)



Anonymous poster hash: ba98c...e43
Skrevet

Vi har alltid riskrem :)

Skrevet

Vanligst er vel karamellpudding eller riskrem, men tradisjoner lagt til side så ville jeg valgt noe uten så mye fett. Google sorbet, jorbær/bringebærcoulis. Noe som er søtt og friskt og syrlig, med noe sprøtt ved siden av.



Anonymous poster hash: 916dc...0fc
Skrevet

Vokst opp med hjemmeaget saft/ fruktsuppe egentlig. Av bestemors hjemmelagde rips og solbærsaft, rosiner og blåbær. Sukk......savner den. Så blir riskrem med bringebærsaus og moltekrem i krumkaker litt senere til kaffen... Rart man legger på deg?

Skrevet

Riskrem til pinnekjøtt:)

 

Anonymous poster hash: f1be5...ec6

Annonse

Skrevet

Vi har karamellpudding, eller pannacotta med krydrede multer, eller riskrem

 

Anonymous poster hash: 51251...b20

Skrevet

Tusen takk for mange fine forslag :) Jeg får gå i tenkeboksen!!

 

Anonymous poster hash: dd0f8...d40

Skrevet

Multekrem <3



Anonymous poster hash: 5b459...ff2
Skrevet

Vi har fruktsalat med revet mørk sjokolade og en hjemmelaget lett og luftig vaniljekrem til. Kjempedeilig med noe søtt og friskt etter et såppas tungt og "fettete" måltid. Mmmm merker jeg gleder meg til jul!!!!

Skrevet

Hjemmelaget karamellpudding :)

Skrevet

Vi bruker riskrem og mandelpudding ( bruker da samme sausen til)

Skrevet

Panacotta med rips/rabarbrasaus hadde vi i fjor. Det ble en slager, og blir nok gjenntatt i år.

Skrevet

Riskrem, multekrem og dronning maud, noe for en hver smak :)

Skrevet

Multekrem og krumkaker, også kanskje noe iskrem..

 

Hos svigermor er det appelsinsalat, altså appelsinbåter i sukkerlake med pisket krem til, også etter det igjen israelske og sjokoladekake.

Skrevet

Riskrem med bringebærsaus :-) Sterk tradisjon her!

 

Anonymous poster hash: b516c...534

Skrevet

Vi spiser grøt hver eneste lillejulaften etter at treet et pyntet. Lager riskrem av restene på julaften. Har i alle år spist lutefisk på julaften, men de siste årene har vi spist pinnekjøtt. Synes egentlig det er en litt vel tung dessert etter et såpass tungt måltid, men tradisjon er tradisjon ;)



Anonymous poster hash: 12213...10a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...