Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #1 Skrevet 3. desember 2013 Noen som har et forslag? Anonymous poster hash: dd0f8...d40
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #2 Skrevet 3. desember 2013 Vi pleier å ha fruktsalat med krem og vaniljesaus... Anonymous poster hash: 26159...343
☆☆☆ Skrevet 3. desember 2013 #3 Skrevet 3. desember 2013 Er oppvokst med hermetisk fruktcoctail med fløte. Er egentlig ein fin dessert til, ikkje for tung. Hadde det ikkje vore for nostalgiske grunnar ville eg nok heller laga fruktsalaten meir fancy, brukt frisk frukt. Men hjå oss må det bli hermetisk..
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #4 Skrevet 3. desember 2013 Vi bruker å ha trollkrem eller multekrem. Anonymous poster hash: 10e39...225
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #5 Skrevet 3. desember 2013 Panacotta med bringebærcoulis Anonymous poster hash: 2574f...6e0
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #6 Skrevet 3. desember 2013 Multekrem eller Multer i himmeseng. Rett og slett himmelsk! Anonymous poster hash: 7983a...0e4
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #7 Skrevet 3. desember 2013 Her i huset er Dronning Maud- fromasj et must etter pinnekjøtt Anonymous poster hash: e0d51...8ba
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #8 Skrevet 3. desember 2013 Her i huset tar svigermor med karamellpudding. De pleier å ha det hver julaften så det skal de få når vi skal feire for første gang her i huset. Er snart høygravid og føler jeg ikke kan lage desserten hennes i tilfelle min smaker bedre hehe:) Anonymous poster hash: ba98c...e43
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #11 Skrevet 3. desember 2013 Vanligst er vel karamellpudding eller riskrem, men tradisjoner lagt til side så ville jeg valgt noe uten så mye fett. Google sorbet, jorbær/bringebærcoulis. Noe som er søtt og friskt og syrlig, med noe sprøtt ved siden av. Anonymous poster hash: 916dc...0fc
Ugl@ ruger... Skrevet 3. desember 2013 #12 Skrevet 3. desember 2013 Vokst opp med hjemmeaget saft/ fruktsuppe egentlig. Av bestemors hjemmelagde rips og solbærsaft, rosiner og blåbær. Sukk......savner den. Så blir riskrem med bringebærsaus og moltekrem i krumkaker litt senere til kaffen... Rart man legger på deg?
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #13 Skrevet 3. desember 2013 Riskrem til pinnekjøtt:) Anonymous poster hash: f1be5...ec6
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #14 Skrevet 3. desember 2013 Vi har karamellpudding, eller pannacotta med krydrede multer, eller riskrem Anonymous poster hash: 51251...b20
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #15 Skrevet 3. desember 2013 Tusen takk for mange fine forslag Jeg får gå i tenkeboksen!! Anonymous poster hash: dd0f8...d40
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2013 #16 Skrevet 3. desember 2013 Multekrem <3 Anonymous poster hash: 5b459...ff2
Regina_George Skrevet 3. desember 2013 #17 Skrevet 3. desember 2013 Vi har fruktsalat med revet mørk sjokolade og en hjemmelaget lett og luftig vaniljekrem til. Kjempedeilig med noe søtt og friskt etter et såppas tungt og "fettete" måltid. Mmmm merker jeg gleder meg til jul!!!!
Appelsinpiken Skrevet 4. desember 2013 #19 Skrevet 4. desember 2013 Vi bruker riskrem og mandelpudding ( bruker da samme sausen til)
wilmus Skrevet 4. desember 2013 #20 Skrevet 4. desember 2013 Panacotta med rips/rabarbrasaus hadde vi i fjor. Det ble en slager, og blir nok gjenntatt i år.
BareMas Skrevet 4. desember 2013 #21 Skrevet 4. desember 2013 Riskrem, multekrem og dronning maud, noe for en hver smak
Mars17 Skrevet 4. desember 2013 #23 Skrevet 4. desember 2013 Multekrem og krumkaker, også kanskje noe iskrem.. Hos svigermor er det appelsinsalat, altså appelsinbåter i sukkerlake med pisket krem til, også etter det igjen israelske og sjokoladekake.
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2013 #24 Skrevet 4. desember 2013 Riskrem med bringebærsaus :-) Sterk tradisjon her! Anonymous poster hash: b516c...534
Anonym bruker Skrevet 4. desember 2013 #25 Skrevet 4. desember 2013 Vi spiser grøt hver eneste lillejulaften etter at treet et pyntet. Lager riskrem av restene på julaften. Har i alle år spist lutefisk på julaften, men de siste årene har vi spist pinnekjøtt. Synes egentlig det er en litt vel tung dessert etter et såpass tungt måltid, men tradisjon er tradisjon Anonymous poster hash: 12213...10a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå