sologsommer Skrevet 2. desember 2013 #1 Del Skrevet 2. desember 2013 Hvordan lager man medisterkaker? Liker ikke og kjøpe de ferdige? (Men synes de smaker supergodt) Hva gjør man? Kjøper ferdig deig/ farse? Tilsetter?? Hva gjør du? :) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ronja røverdatter Skrevet 2. desember 2013 #2 Del Skrevet 2. desember 2013 Medisterdeig, uten tvil. Sper den ut med krydder, fløte og litt potetmel (om jeg ikke husker feil) og steker dem selv. Ville nok blitt månelyst her om jeg serverte ferdige medisterkaker, i alle fall så lenge jeg er frisk og rask og i stand til å lage dem. Det var en jul da det var rett før det ble ferdigkjøpte fordi vi lå mer eller mindre rett ut på skift i adventstida. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ronja røverdatter Skrevet 2. desember 2013 #3 Del Skrevet 2. desember 2013 Medisterdeig og farse er det samme. Jeg lager aldri medisterkaker, bare karbonader av skikkelig karbonadedeig. Tilsetter kun salt og pepper, og rå løk Feil, medisterdeig og farse er ikke det samme. Medisterdeig skal være det samme som kjøttdeig og svin, medisterfarsen er ferdig spedd og veldig ofte temmelig finmalt også. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907517 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ronja røverdatter Skrevet 2. desember 2013 #4 Del Skrevet 2. desember 2013 Medisterdeig og farse er det samme. Jeg lager aldri medisterkaker, bare karbonader av skikkelig karbonadedeig. Tilsetter kun salt og pepper, og rå løk Feil, medisterdeig og farse er ikke det samme. Medisterdeig skal være det samme som kjøttdeig og svin, medisterfarsen er ferdig spedd og veldig ofte temmelig finmalt også. Se det, beklager da. Jeg lager aldri medisterting, men da har jeg en nærbutikk å stramme opp Ja, det kan du gjøre! Både i følge Gilde og andre matsider skal "deig" være malt kjøtt, ev tilsatt inntil 1% salt og 5% vann. "Farse" skal være deig som er ferdig spedd slik at den kan stekes som den er. Problemet i dag er nok at mange som selger kjøtt ikke har særlig god greie på hva de holder på med, og dermed glir betegnelsene ut også. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907538 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2013 #5 Del Skrevet 2. desember 2013 Jeg kjøper 2kilos bakker med farse fra gilde på tilbud hver desember. Anonymous poster hash: d21b4...9af Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sologsommer Skrevet 2. desember 2013 Forfatter #6 Del Skrevet 2. desember 2013 Jeg kjøper 2kilos bakker med farse fra gilde på tilbud hver desember. Anonymous poster hash: d21b4...9af Har set de (4kilo) men er det bare og steke eller tilsetter men noe? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DramaMama Skrevet 2. desember 2013 #7 Del Skrevet 2. desember 2013 Ferdig farse er klar til steking! Deig må derimot spes og tilsettes krydder. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144101465-medisterkaker-medisterdeig-medisterfarse-karbonadedeig/#findComment-145907560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå