Anonym bruker Skrevet 21. november 2013 #1 Skrevet 21. november 2013 Vi er alene i helgen uten barn og da er det veldig koselig å ha litt "voksenmat" på kvelden fredag og lørdag. Jeg holder på å slanke meg (lavkalori) og har ikke lyst å la en helg ødelegge den gode trenden jeg er i. Men erfaringsmessig vet jeg at det er lettere å lage hverdagsmiddager med lite kalorier enn helgemiddager. Noen som har gode tips til magre gode middager? Anonymous poster hash: 0ad57...dcf
Anonym bruker Skrevet 21. november 2013 #2 Skrevet 21. november 2013 http://www.greteroede.no/oppskrifter/middag/ Anonymous poster hash: fa873...044
Anonym bruker Skrevet 21. november 2013 #3 Skrevet 21. november 2013 Vi er alene i helgen uten barn og da er det veldig koselig å ha litt "voksenmat" på kvelden fredag og lørdag. Jeg holder på å slanke meg (lavkalori) og har ikke lyst å la en helg ødelegge den gode trenden jeg er i. Men erfaringsmessig vet jeg at det er lettere å lage hverdagsmiddager med lite kalorier enn helgemiddager. Noen som har gode tips til magre gode middager? Anonymous poster hash: 0ad57...dcf Texmex kan lages sunt:) Bruk karbonadedeig, egen krydderblanding, mager kesam og masse grønnsaker:) Ost og lefser/skjell kan sløyfes eller eventuelt spises i begrenset mengde etter hvor mange kcal du har "råd" til. Bruk gjerne my chili/jalapenos, jeg blir raskere mett med mye krydder. Skalldyr gir lite kalorier:) Pass bare på tilbehøret:) Mye godt og magert å lage av kylling også Hvis dere er barnefri har dere kanskje tid til litt mer trening/tur, og kan kanskje tillate dere det lille ekstra uten å ødelegge slankingen. Uansett, kos dere:) Anonymous poster hash: 6d483...fc3
☆☆☆ Skrevet 21. november 2013 #4 Skrevet 21. november 2013 Biff! Bytar du ut pommes frites med omnssteikte potetbåtar og forsyner deg sparsommelig av saus/salatdressing har du eit godt og kalorifattig måltid
Anonym bruker Skrevet 21. november 2013 #5 Skrevet 21. november 2013 Biff er magert kjøtt, så er det bare å lage moderat tilbehør, type sjysaus, ikke bearnaise, bakt eller kokt potet, ikke pommes frites eller fløtegratinerte. Elgkjøtt er kjempemagert. Kylling, f.eks. kylllingbryst fra Stange, så blir det litt mer fest. De er store, vi pleier å dele ett. Fisk er også festmat! Anonymous poster hash: 70f7a...9b6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå