Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #1 Skrevet 12. november 2013 Føler vi har det samme tilbehøret hver eneste gang, og begynner å bli litt lei selv om det er godt Så hva er din favoritt for å gjøre biff middagen til noe ekstra godt? Gi gjerne en enkel forklaring på hvordan det lages eller oppskrift. Anonymous poster hash: 2deb7...d2a
Gjest MMJ Skrevet 12. november 2013 #2 Skrevet 12. november 2013 Jeg liker veldig godt chaminjong, godt stekt løk og asparges til. Og kanskje båtpoteter eller fløtegratinerte? Oppskrifter på dette finner man jo alle veier, matprat.no for eksempel Ahhhh.... ble skikkelig sulten her nå!!!! Kjenner liksom lukta av maten her....
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #3 Skrevet 12. november 2013 Bakt potet med kryddersmør, og grønnsaker som surres lett i panna, pleier også å ha rømmedressing og bbq saus i små bokser ved siden av. Ellers er stekt sopp, ovnsbakte poteter og barneisesaus veldig godt til Anonymous poster hash: a5bbe...f25
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #4 Skrevet 12. november 2013 Er glad i tomater man deler i to, smører pesto og presser hvitløk på og topper med ost. Gratineres i ovnen på 200 grader i 30 min. Ellers er jeg glad i maiskolber til biff, og stekt sopp/løk er alltid godt. Bruker enten fløtegratinerte poteter, potetbåter eller bakt potet med kryddersmør. Og bernaissaus eller peppersaus med mye creme fraish i! Nå ble jeg sulten Anonymous poster hash: 7e6c2...d11
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #5 Skrevet 12. november 2013 Her har vi biff hver fredag, og stort sett det samme tilbehøret: Stekt sjampinjong, stekt løk, ovnsbakte potetbåter med chili og hvitløk, bearnaise og brokkoli. Anonymous poster hash: 46157...b4d
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #6 Skrevet 12. november 2013 Løk- og soppstuing Ostegratinert brokkoli Fløtegratinerte poteter Glaserte gulrøtter Spinatstuing Asparges med et dryss av havsalt ...er de tingene jeg kommer på at er veldig gode til biff! Anonymous poster hash: d677b...5da
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #7 Skrevet 12. november 2013 Tar en liten boks mais, en liten boks champignon og en god del rømme i stekepanna (i skyen etter at biffene er tatt ut), og koker dette i panna i noen minutter. Supergodt! Også litt brokkoli ved siden av det, da....Og rødvinssaus! Anonymous poster hash: 368fb...223
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #8 Skrevet 12. november 2013 Hva slags biff kjøper dere, hvor kjøper dere biffen? Jeg kjøper på rema, pepperbiff... alltid noe seige greier.... Anonymous poster hash: edaff...09d
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #9 Skrevet 12. november 2013 Masse god tilbehør her :-) Takk Skal lage kose middag til samboeren som reiser på reise jobbe og blir bort i 2-3 uker Anonymous poster hash: 2deb7...d2a
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #10 Skrevet 12. november 2013 Lett kokt asparges surret i bacon så stekt i stekepanne er såååå fantastisk godt Maiskrem, kok opp mais i litt vann, sil av vannet og ha i litt fløte. Kok opp igjen før du moser det å koker det opp en siste gang, smak til med salt og pepper :-) Ovnsbakt tomat med ost Tomat, løk og fetaost salat. Skjær tomat og løk, bland i en bolle med litt olje og sitronpepper. Ha så i fetaost :-) Anonymous poster hash: dfcd6...0c1
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #11 Skrevet 12. november 2013 Har kjøpt entrecote på meny :-) Anonymous poster hash: 2deb7...d2a
G05+2spirer2012 Skrevet 12. november 2013 #12 Skrevet 12. november 2013 Bacon :-D brokkoli, mais, løk og sjampinjong :-D
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #13 Skrevet 12. november 2013 Kjøper indrefilet av okse i Sverige som jeg helsteker.. Ellers pleier jeg å kjøpe god helg biffen på Kiwi eller biff på Rema, men ikke store greiene å skryte av.. En sjelden gang blir det biff i ferskdisken på ultra, godt, men dyrt! Anonymous poster hash: 7e6c2...d11
Monajenten Skrevet 12. november 2013 #14 Skrevet 12. november 2013 Vi er lite kreativ, har stort sett alltid fløtegratinerte poteter, tomat og mais til, ofte brokkoli. Har laget søtpotetstappe også noen ganger, men det er liksom ikke det samme
frk Nilsen Skrevet 12. november 2013 #15 Skrevet 12. november 2013 (endret) Indrefilet eller ytrefilet av okse eller kalv, lager aldri biff hvis jeg ikke har det. Entrecote er bra og bruke til biff, men jeg er ikke så glad i det marmorerte kjøttet Hjemmelaget bearnaise med masse estragon og hvitvinseddik, ovnsbakte asparges med smør, maldonsalt og kvernet pepper Rosmarinbakte små franske poteter Sjalottløk og cherrytomater bakt i ovnen eller stekt i panna Og ja, en god og fyldig rødvin til Endret 12. november 2013 av frk Nilsen
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #16 Skrevet 12. november 2013 Hva slags biff kjøper dere, hvor kjøper dere biffen? Jeg kjøper på rema, pepperbiff... alltid noe seige greier.... Anonymous poster hash: edaff...09d Kjøper helst biff hos en lokal slakterforretning. Kjøper nesten alt kjøtt der, da får jeg god kvalitet, gode tips, men jeg skal innrømme at det koster litt mer ennå Rema og Kiwi. Anonymous poster hash: d4366...ee2
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #17 Skrevet 12. november 2013 Langtidsmørnet entrecote fra Gilde. Ser ikke vitsen i å legge masse omtanke i tilbehøret hvis det skal serveres til skosåle... Anonymous poster hash: 46157...b4d
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #18 Skrevet 12. november 2013 Peppersaus (posen er helt grei), men tilsett stekt kantarell, sprøstekt bacon og en skive brunost. Nyyyydelig! Anonymous poster hash: dce98...85e
Anonym bruker Skrevet 12. november 2013 #19 Skrevet 12. november 2013 Og alltid indrefilet. Eneste som er godt av biff. Anonymous poster hash: dce98...85e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå