Gå til innhold

Steke ribbe, men har ikke folie!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det an å steke uten å pakke inn i folie? I såfall, hvor lang tid regner man pr kg? :-/



Anonymous poster hash: 9ace5...0e1
Skrevet

Noen??



Anonymous poster hash: 9ace5...0e1
Skrevet

Jeg har aldri stekt i folie jeg... Finnes masse oppskrifter på nett.

 

Anonymous poster hash: 3fc53...69f

Skrevet

Jeg har heller aldri stekt i folie. Har fulgt oppskrift på matprat de få gangene jeg har lagt det.

Skrevet

Jeg pleier alltid å sette ribba i ovnen på morgenen, på 80 grader. Trenger ikke folie. Nydelig hver gang!



Anonymous poster hash: eab1e...613
Skrevet

Steker du ribbe i folie blir den kokt. Aldri brukt folie til steking av ribbe, og det har aldri mor eller svigermor gjort heller.

 

Anonymous poster hash: 48ecc...428

Skrevet

 

Jeg pleier alltid å sette ribba i ovnen på morgenen, på 80 grader. Trenger ikke folie. Nydelig hver gang!

 

Anonymous poster hash: eab1e...613

 

Blir det for sent å sette inn nå da? Når jeg skal ha ribba klar senest klokka 17? Eller bør jeg øke litt på temperaturen?

 

Pleier å ha folie over første timen med steking, med svoren ned i panna, har lett på nett, men er ikke i form i dag, så klarer ikke konsentrere meg med sånt, derfor spør jeg her inne, regnet med at det var en del som kunne gi råd her inne :)

 

Anonymous poster hash: 9ace5...0e1

Skrevet

søndagsåpen butikk?



Anonymous poster hash: 215be...29a
Skrevet

 

 

 

Jeg pleier alltid å sette ribba i ovnen på morgenen, på 80 grader. Trenger ikke folie. Nydelig hver gang!

 

Anonymous poster hash: eab1e...613

 

Blir det for sent å sette inn nå da? Når jeg skal ha ribba klar senest klokka 17? Eller bør jeg øke litt på temperaturen?

 

Pleier å ha folie over første timen med steking, med svoren ned i panna, har lett på nett, men er ikke i form i dag, så klarer ikke konsentrere meg med sånt, derfor spør jeg her inne, regnet med at det var en del som kunne gi råd her inne :)

 

Anonymous poster hash: 9ace5...0e1

Ikke ta sjansen på den 80 graders ribba. Jeg prøvde sist julaften og endte med å servere gjestene rå ribbe klokka 17. :(

 

Anonymous poster hash: fba03...ea5

Skrevet

 

søndagsåpen butikk?

 

Anonymous poster hash: 215be...29a

 

Nei :( Da hadde jeg ikke kastet bort tiden min her...

 

Får lete videre på nett da, eller så får jeg servere familien brødskiver når de kommer :(

 

Anonymous poster hash: 9ace5...0e1

Skrevet

Er du virkelig så tafatt at du ikke kan finne en oppskrift på nettet? Det er bare ribbe, ikke asiatisk regnbuekalkun. Ribba steker seg selv, helt uten folie.

 

Anonymous poster hash: 48ecc...428

Skrevet

Er du virkelig så tafatt at du ikke kan finne en oppskrift på nettet? Det er bare ribbe, ikke asiatisk regnbuekalkun. Ribba steker seg selv, helt uten folie.

 

Anonymous poster hash: 48ecc...428

Jo takk du.. Snill og hjelpsom du er.

 

Her er saken: Jeg er ikke i form i dag, og klarer ikke sitte mye på pc nå, klarer ikke bla stort i bøker heller, får hodepine av det, og det går fort over til migrene. Her er det om å gjøre å få det unna uten å risikere at jeg er sengeliggende mens familien er her.. Og nei, dette er ingen midlertidig greie, jeg er kronisk syk, så det er ikke bare å sette av en annen dag for familiemiddag heller.

 

 

<3B&E<3 (håper du ser det greit med forkortelsen) tusen takk!

 

Anonymous poster hash: 9ace5...0e1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...