PrinsesseHengepupp Skrevet 30. oktober 2013 #1 Skrevet 30. oktober 2013 Gresskaret er i hus, men har lyst til å gjøre noe ut av innmaten. Skal lage en pai, men får nok ganske mye til overs etter det. Noen gode forslag?
Puserjenta Skrevet 30. oktober 2013 #2 Skrevet 30. oktober 2013 jeg lagde ristede gresskarfrø. Det likte alle her i hus:) Men får du så mye gresskarinnmat? det er vel kun kjøttet som skal brukes og det er ikke så lett å få ut ved utskjæring av "monster"???
PrinsesseHengepupp Skrevet 30. oktober 2013 Forfatter #3 Skrevet 30. oktober 2013 Har skrapa ut masse innmat/kjøtt, vil tro det er ca et kilo. Har separert frøene og tenkte å riste dem, evt tørke dem til brødbakst en dag senere (bakte typisk nok i går). Resten vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med, men prøver meg på en pai iallefall. Så da blir det skrekkfilm og gresskarpai med et lysende orange minecraftansikt i morgen ;-)
Anonym bruker Skrevet 30. oktober 2013 #4 Skrevet 30. oktober 2013 Så vidt jeg vet er det frøene av innsatsen du kan bruke. Resten tror jeg regnes som søppel? Skal du lage par, suppe e.l. Så må du koke selve veggene på gresskaret (det oransje skinnet løsner etter hvert så du drar av det). Men du må ikke gjøre dette med et gresskar du har brukt til pynt altså, det må være ferskt når du kutter det i biter å koke det. Så vanskelig å kombinere halloweengresskaret med matretter. Da må du ha et eget matgresskar... Anonymous poster hash: 7274d...515
MillaCamilla Skrevet 30. oktober 2013 #5 Skrevet 30. oktober 2013 "Trådene" inni gresskaret er søppel. Jeg tok ut trådene og kastet de (samt frøene, ristet de i fjor men de står fortsatt i skapet....). Deretter skrapte jeg ut mye kjøtt med en skje og skjærte også fruktkjøttet løst fra øynene, munnen og lokket som ble skjært av. Fikk veldig mye gresskarkjøtt som jeg skal lage suppe av, gresskarsuppe er nydelig! Google it, men noe av ingrediensene kan være løk, hvitløk, gresskarkjøtt, stavmikser, rømme, koriander etc.
Gulljentene Skrevet 30. oktober 2013 #6 Skrevet 30. oktober 2013 Vi pleier å lage lage pasta med gresskar som er bakt i ovnen med olivenolje, timian og brunt sukker. Lager en saus av matfløte, stilton og sitronsaft pluss revet sitronskall. Blir veldig godt. Og har aldri kokt gresskaret på forhånd, kun ovnsbaking av bitene. Ikke blitt dårlig i i magen av av det eller noe sånt. Skal lage det for fjerde gang i år. Nam nam, gleder meg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå