Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #51 Del Skrevet 14. oktober 2013 tenker at saus på fiskekaker blir "bløtt" jeg da,... hmm Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145766302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #52 Del Skrevet 14. oktober 2013 Brun saus, og med poteter, macaroni og råkost Anonymous poster hash: 0222b...b19 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145766341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #53 Del Skrevet 14. oktober 2013 Vi spiser fiskekakene med pasta, tzatziki og salat! Kjempegodt Og ang den brunostgreia - der jeg kommer fra (Trøndelag) spiser man raspeball med saltkjøtt og duppe, en brunostsaus som rett og slett er laget av hvit saus med smeltet brunost oppi. Men det er nok den moderne versjonen, tipper de lagde det med fra bunnen før i tiden? Uansett er det kjempegodt med brunostsaus til salt kjøtt Pleier forresten å ha oppi litt brunostrester i brun saus for smakens skyld. Anonymous poster hash: 74db0...cb3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145766415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hønemor0408 Skrevet 14. oktober 2013 #54 Del Skrevet 14. oktober 2013 over til fiskekakene så syns jeg fiskekaker er litt kjedelig til middag jeg da og foretrekker heller fiskeboller med karri og bacon fiskekaker egner seg best på brødskiva med majones eller remulade syns jeg! men jeg har funnet noen gode oppskrifter på gulrotstuing og har hørt at kålstuing er godt til så kanskje jeg skal prøve meg på det etter hvert! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145766550 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meg og alle gutta Skrevet 14. oktober 2013 #55 Del Skrevet 14. oktober 2013 her spiser vi fiskekaker med kokte poteter og raspa gulrot. smelta smør eller remulade. ikke no saus. men skulle jeg valgt mellom brun eller hvit saus på fiskekakene, ville det definitivt vært hvit saus. Det føles mest naturlig av de to. En venninne av meg spiser fiskekaker med ris og brun saus. For meg så føles det som 3 komponenter som overhodet ikke hører sammen. Nesten så jeg får litt brekninger ved tanken. litt sånn som kokkosbolle med majones i mine ører. Men folk gjør og spiser så mye forskjellig så det som er naturlig for meg stemmer kanskje ikke for andre igjen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145767012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #56 Del Skrevet 14. oktober 2013 En venninne av meg spiser fiskekaker med ris og brun saus. For meg så føles det som 3 komponenter som overhodet ikke hører sammen. Nesten så jeg får litt brekninger ved tanken. litt sånn som kokkosbolle med majones i mine ører. Haha, det har du rett i Anonymous poster hash: 9abf8...22d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144088534-fiskekaker-med-brun-eller-hvit-saus/page/3/#findComment-145767048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå