Gå til innhold

Fiskekaker - med brun eller hvit saus??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

 

jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om :P merkelig

 

Anonymous poster hash: 42ee2...d52

 

 

 

Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om :P merkelig

 

Anonymous poster hash: 42ee2...d52

 

 

 

Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker?

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

 

jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om :P merkelig

 

Anonymous poster hash: 42ee2...d52

 

 

 

Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker?

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. :P

 

Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også?

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

 

 

jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om :P merkelig

 

Anonymous poster hash: 42ee2...d52

 

 

 

Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker?

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. :P

 

Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også?

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er nordlending selv jeg, eller iallefall produktet av nordlendinger. Jeg er oppvokst med litt av hvert selv, så litt sukker på makaronien skremmer ikke meg! Dette må prøves :P

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge.

herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! :P

 

jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag.

det rareste jeg har lagd noen gang! :) MEN! det var faktisk drit godt!!

husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen? :)

husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge.

herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! :P

 

jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag.

det rareste jeg har lagd noen gang! :) MEN! det var faktisk drit godt!!

husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen? :)

 

Mølje? :D

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge.

herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! :P

 

jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag.

det rareste jeg har lagd noen gang! :) MEN! det var faktisk drit godt!!

husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen? :)

 

Mølje? :D

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

Ser nå at det ikke er vanlig med sukker og brunost på mølje slik jeg er vant til... 

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

 

 

 

jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om :P merkelig

 

Anonymous poster hash: 42ee2...d52

 

 

 

Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker?

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. :P

 

Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også?

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

 

 

Er nordlending selv jeg, eller iallefall produktet av nordlendinger. Jeg er oppvokst med litt av hvert selv, så litt sukker på makaronien skremmer ikke meg! Dette må prøves :P

 

Anonymous poster hash: 9abf8...22d

 

 

Hahaha! Kult! Håper du liker det da.

 

Ja, sukker i slikt tilbehør er ikke uvanlig for meg. Er vokst opp med litt sukker og smør i ertestuingen også, og ble superskuffet første gang jeg bestilte kjøttkaker med brun saus og ertestuing her sørpå, og fikk ertestuing uten sukker... Skikkelig nedtur. :P

 

Anonymous poster hash: f40fd...edd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...