Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #1 Skrevet 14. oktober 2013 Så lenge siden jeg spiste det at jeg husker ikke..! Anonymous poster hash: f2ea5...ed7
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #2 Skrevet 14. oktober 2013 pleier å spise det med stekte poteter eller kokte poteter og litt smør på men heller hvit saus enn brun!! Anonymous poster hash: 42ee2...d52
hit og dit Skrevet 14. oktober 2013 #3 Skrevet 14. oktober 2013 Svigermor pleier å servere de i brun, og det har jeg sett flere av mine venner også gjøre. Vi foretrekker de med poteter og smeltet smør.
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #4 Skrevet 14. oktober 2013 brun Anonymous poster hash: eb902...06a
PRobert Skrevet 14. oktober 2013 #5 Skrevet 14. oktober 2013 Smeltet smør eller brun saus:) Fiskebollesaus smaker litt rart til fiskekaker:)
☆☆☆ Skrevet 14. oktober 2013 #6 Skrevet 14. oktober 2013 Helst ingen av delene, men heller brun enn kvit..
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #7 Skrevet 14. oktober 2013 Ok, da prøver vi uten! HI Anonymous poster hash: f2ea5...ed7
Ileus Skrevet 14. oktober 2013 #8 Skrevet 14. oktober 2013 Fiskekaker - brun saus Fiskeboller - hvit saus
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #9 Skrevet 14. oktober 2013 Hvit saus! Og flott å se at folk her i denne tråden skriver hvit saus og brun saus. Ufattelig mange skriver hvitsaus og brunsaus og dette er helt feil og fryktelig irriterende. Anonymous poster hash: 9abf8...22d
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #10 Skrevet 14. oktober 2013 Definitivt brun saus! Jeg har vokst opp med fiskekaker i brun saus, kokte poteter, gulrot stuing og litt kokt makaroni blandet med smør og sukker. NAM! Anonymous poster hash: f40fd...edd
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #11 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #12 Skrevet 14. oktober 2013 Helt klart hvit saus. Anonymous poster hash: 0ad0c...b46
hønemor0408 Skrevet 14. oktober 2013 #13 Skrevet 14. oktober 2013 brun saus??! æsj her er det hvit saus eller remulade. hjemmelaget remulade er kjempe godt til fiskekaker
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #15 Skrevet 14. oktober 2013 Uten tvil brun saus. Fiskeboller og fiskepudding har hvit saus. Anonymous poster hash: ede41...3ce
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #16 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. Anonymous poster hash: f40fd...edd
Miamimom Skrevet 14. oktober 2013 #17 Skrevet 14. oktober 2013 Har ihvertfall ikke brun saus på fisk, heldigvis aldri fått det servert heller..:-P
SmellyCat Skrevet 14. oktober 2013 #18 Skrevet 14. oktober 2013 I brun saus, eller med poteter, smeltet smør, løk og makaroni.
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #19 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. Anonymous poster hash: f40fd...edd Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker? Anonymous poster hash: 9abf8...22d
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #20 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. Anonymous poster hash: f40fd...edd Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker? Anonymous poster hash: 9abf8...22d Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også? Anonymous poster hash: f40fd...edd
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #21 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. Anonymous poster hash: f40fd...edd Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker? Anonymous poster hash: 9abf8...22d Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også? Anonymous poster hash: f40fd...edd Er nordlending selv jeg, eller iallefall produktet av nordlendinger. Jeg er oppvokst med litt av hvert selv, så litt sukker på makaronien skremmer ikke meg! Dette må prøves Anonymous poster hash: 9abf8...22d
hønemor0408 Skrevet 14. oktober 2013 #22 Skrevet 14. oktober 2013 husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge. herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag. det rareste jeg har lagd noen gang! MEN! det var faktisk drit godt!! husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen?
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #23 Skrevet 14. oktober 2013 husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge. herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag. det rareste jeg har lagd noen gang! MEN! det var faktisk drit godt!! husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen? Mølje? Anonymous poster hash: 9abf8...22d
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #24 Skrevet 14. oktober 2013 husker på skolen da vi skulle lage julemat fra forskjellige steder i Norge og jeg hadde nord Norge. herregud for noen rare tradisjoner dere nordlendinger har! jeg lagde noe salt kjøtt med en slags søt brunost grøt av noe slag. det rareste jeg har lagd noen gang! MEN! det var faktisk drit godt!! husker ikke hva det het altså....noen nordlendinger som kjenner det igjen? Mølje? Anonymous poster hash: 9abf8...22d Ser nå at det ikke er vanlig med sukker og brunost på mølje slik jeg er vant til... Anonymous poster hash: 9abf8...22d
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #25 Skrevet 14. oktober 2013 jøss så mye tilbehør, poteter OG makaroni med SUKKER???????? aldri hørt om merkelig Anonymous poster hash: 42ee2...d52 Hahaha... Jeg vet. Tror egentlig det er en slags lokal Bodø-variant når det kommer til stykket. Har aldri hørt om noen fra andre steder enn derfra som spiser det sånn. Man har ikke så mye som vanlig av potet og makaroni, siden det er to karbohydratkilder dog. Men det er jævlig godt, og jeg har til og med overbevist min søring-ektemann, han digger det. Anonymous poster hash: f40fd...edd Er det en oppskrift, eller er det bare makaroni, smør og sukker? Hvor mye sukker? Anonymous poster hash: 9abf8...22d Jeg tar det på gefülen. Etter at makaronien er ferdig kokt tar jeg oppi en liten klikk smør (så den blir litt sånn blank, men definitivt ikke flyter i smør liksom) og et lite dryss sukker. Smaker til med sukkeret så jeg får den smaken jeg liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye for å si det sånn. Og så, hvis man som meg har vokst opp med melkesuppe til dessert etter fiskemåltider, kan man bruke evt rester av makaronien til å lage makaronisuppe. Mulig det er et sær-nord-norsk fenomen det også? Anonymous poster hash: f40fd...edd Er nordlending selv jeg, eller iallefall produktet av nordlendinger. Jeg er oppvokst med litt av hvert selv, så litt sukker på makaronien skremmer ikke meg! Dette må prøves Anonymous poster hash: 9abf8...22d Hahaha! Kult! Håper du liker det da. Ja, sukker i slikt tilbehør er ikke uvanlig for meg. Er vokst opp med litt sukker og smør i ertestuingen også, og ble superskuffet første gang jeg bestilte kjøttkaker med brun saus og ertestuing her sørpå, og fikk ertestuing uten sukker... Skikkelig nedtur. Anonymous poster hash: f40fd...edd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå