Gå til innhold

Fårikål med frossent kjøtt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tin det på kjøkkenbenken så mye som mulig og ta stykkene fra hverandre om de sitter sammen. Anbefaler å brune kjøttet i pannen før du har det i gryten, smaker utrolig mye bedre da!

 

Fårikål skal koke lenge, sikkert 2-3 timer, men du rekker fint å tine kjøttet (i hvert fall nesten) før du trenger å sette over kjelen (med mindre dere skal spise kl 15, hehe).

 

Lykke til!



Anonymous poster hash: 28877...42a

Tenkte å koke opp og la det trekke mens vi er på tur.. Prøver på det!

 

Anonymous poster hash: 0e0b7...072

Legg det hellere i en plastpose (som er tett!) i lunkent vann, da slipper du at al kjøttsaften vannes ut.

 

Anonymous poster hash: 28877...42a

Dere vinner.. Det tiner på kjøkkenbenken nå. Det er fine stykker som ikke sitter fast i hverandre. Sola skinner inn på benken, så det tiner nok raskt. Sette på kl 14 og klart til kl 16.30?

 

Hi

 

Anonymous poster hash: 0e0b7...072

Annonse

Dere vinner.. Det tiner på kjøkkenbenken nå. Det er fine stykker som ikke sitter fast i hverandre. Sola skinner inn på benken, så det tiner nok raskt. Sette på kl 14 og klart til kl 16.30?

 

Hi

 

Anonymous poster hash: 0e0b7...072

Ja, det vil jeg tro. Men som sagt anbefaler jeg å brune kjøttet litt i pannen først, ganske høy varme og kanskje et par minutter på hver side, maks.... Har lest om dette tipset for lenge siden og prøvde det i går. Aldri fått så god fårikål! Den der vasne smaken ble borte :-)

 

Anonymous poster hash: 28877...42a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...