Gå til innhold

Vårrull.......


Anbefalte innlegg

Skrevet

Og nei, det er IKKE en tråd om navn ;-)

 

Jeg har så lyst til å lære meg å lage vårruller... Det er jo kjempegodt!

Når jeg googler vrimler det av oppskrifter, enkle og mer avanserte...

Har DU en kjempegod oppskrift å dele med meg?

Og må de frityrstekes, eller kan man f.eks steke dem i langpanna?

 

Hilsen vårrulljomfru.............. :-)



Anonymous poster hash: aa628...d46

Fortsetter under...

Skrevet

Karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig stekes. Kutter opp hodekål og løk, rasper gulrot og woker dette raskt. Blander grønnsaker og kjøttdeig. Krydrer med kryddermix fra innvandrersjappa.

 

Jeg pensler de med litt olje og steker de i stekovnen. Liker ikke frityrstekte da de er alt for fettete. Inneholder jo vanvittig mye kalorier når det er frityrstekt! :o

 

Anonymous poster hash: db3d4...091

Skrevet

Jeg bruker kjøttdeig og hodekål. Steker kjøttdeigen først. Kan putte i andre grønnsaker også om du vil, feks løk, hvitløk, bønnespirer, gulrot mm. Kan steikes i litt olje i stekepanne eller i steikeovnen. Du kan evt pensel de med olje før de puttes i steikeovnen om du vil ha de litt mer fritar-aktig. Aller best er de frityrstekt da men det er ikke verdt kaloriene og frityrlukta.

 

Anonymous poster hash: 3ee9d...4af

Skrevet

Matprat sin oppskrift er kjempe god!!

Skrevet

Jeg bruker karbonadedeig, kål og glassnudler. Og smaker til med soyasaus og oystersaus (noen ganger thai fiskesaus) steker kålen leenge i panna først. Og bruker medium vårrullpapir. Se på youtube hvordan du kan brette. Jeg bruker vann og mel som lim. Kan fint steke i panna:)

Skrevet

Ville ikke tatt de i stekovnen, enten frityrgryte eller stekepanne

Annonse

Skrevet

Jeg bruker kyllinkjøttdeig, men en krydderblanding jeg kjøper i asiabutikker.

Gulerot og vårløk som jeg jutter så smått jeg kan.

blader grønnsakene med kjøttet og krydder.

 

 så bretter jeg friterer.



Anonymous poster hash: c2aa0...cf6
Skrevet

VÅRRULLER
 
Vårrullomslag
Karbonadedeig, svinekjøttdeit eller kyllingkjøttdeig 
Revet gulrot
Hvitløk (kinesiske)
Gul løk

Bunt vårløk
Fersk Ingefær
Habanera chilli
Selleri i små terninger
Fersk Koriander
Sesamfrø
Glassnudler
Sweet chillisaus
Soyasaus
Brunt sukker
Rapsolje

 

 

 

Steker kjøttet og gr.sakene og blander sammen. Lar det avkjøle en del før jeg lager vårrullene. Binder de sammen med kun vann i øverste kant.

Pensler de med smeltet smør og steker de i ovnen.

Skrevet

Hi her

Takk for oppskrifter :-)

Bra at man ikke må fritere, det blir jo mye fett........

Skal definitivt prøve en av disse oppskriftene snart!



Anonymous poster hash: aa628...d46
Skrevet

DEnne oppskrifta er knallgod, fikk den på innvandrersjappa her i byen:

 

1 finrevet gulrot

1-2 ts finrevet galanga (eller ingefær)

30 gram glassnudler (leddes i varmt vann og kuttes etterpå)

1 bunt korianderrøtter

3-4 stenger vårløk

2 ss østerssaus

1 ss sweet chili saus

Mama sitas vårrullkrydder

200 g kjøttdeig av valgfri type eller scampi

Filodeig

 

Dette holder til ca 16-20 stykker. Jeg steker de i stekeovnen for å slippe alt fettet fra fritystekingen.

Skrevet

Ville ikke tatt de i stekovnen, enten frityrgryte eller stekepanne

Har du prøvd? Eller er dette noe du bare tror? Jeg steker de alltid i stekovnen. Blir knallgode!

 

Anonymous poster hash: db3d4...091

Skrevet

 

Ville ikke tatt de i stekovnen, enten frityrgryte eller stekepanne

Har du prøvd? Eller er dette noe du bare tror? Jeg steker de alltid i stekovnen. Blir knallgode!

 

Anonymous poster hash: db3d4...091

Hvor tett legger du de, hvor lenge steker du på hvilken temperatur? Vil helst slippe frityr.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...