to små prinsesser Skrevet 9. oktober 2013 #26 Del Skrevet 9. oktober 2013 Enda et spm, jeg vil gjerne lage mest mulig av maten selv. Selvfølgelig er vi ute på noe så hyler jeg ikke høyt om vi må kjøpe ferdig. Men nå spiser han to måltider per dag, i tillegg til amming og da blir det dyrt om vi skal kjøpe ferdig. Så om det er noen som har noen gode oppskrifter så kom med de Hvis du er på facebook så kan du ser på denne siden:Babymatlagerene 2013 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
to små prinsesser Skrevet 9. oktober 2013 #27 Del Skrevet 9. oktober 2013 Hvordan gjør dere det med kjøtt? Eller er han for liten til å få det enda? I begynnelsen er det ok med bare grønnsaksmos, men etterhvert kan du prøve deg litt frem med proteiner i. Min førstefødte ville ikke ha glassene, hun ville ha smak på maten sin! Med nr. 2 orket jeg ikke prøve glass en gang. Hun har fått det meste. Og det går super fint. Ikke kresen til noe. I dag fikk hun lasagne. Prøver å begrense saltet, men det er ganske mye salt som skal til for at det er galt så ikke engst deg for det. Begge mine har fått middagspølser, kjøttboller etc. Ikke noe problem. Men klart det er en del som er helt i mot salt til babyer. Det forstår ikke jeg. Det er ikke akkurat som om nyrene "slår seg på" når de blir 1 år, men ære være de og deres barn hvis barnet spiser saltfri mat. Mine vil ikke ha det. Og hs hos oss har alltid sakt at kjøttboller, fiskeboller ol er ok til baby. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gmfosse Skrevet 11. oktober 2013 #28 Del Skrevet 11. oktober 2013 Mine barn har ikke vært særlig til grøtspisere. Det har fått ulike grønnsaksmoser til å begynne med og etterkvart har de fått kjøtt og fisk. Jeg har pleid å koke kraft på margarin av rein for å gi maten ekstra mye jern +!å gi maten mer smak. Jeg har lagt ut alle oppskriftene mine på babymat på min blogg: http://husmorkjerringa.com/hjemmelaget-spedbarnsmat/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. oktober 2013 #29 Del Skrevet 14. oktober 2013 Ville bare tipse om å bruke jerngryte når du lager babymaten så den får ekstra jern i seg Vi har alltid kokt både fruktmos og middag i jerngryta. Har kjøpt en rimelig en på IKEA og kokt ca hver 14 dag og fryst i porsjonsbokser fra Avent. Bruk gjerne kikerter og linser for å få gode proteiner i maten Anonymous poster hash: d935b...67e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå