Gå til innhold

Brun saus


Ina.89

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva skal du ha ved siden av da? Vi pleier å lage ei stor gryte med bankekjøtt og da koker vi kraften selv. Sausen som blir til gryta er bare helt nydelig uten noe særlig krydder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hugs på at bruning er tøft for magen..

Derfor er det greit å bruke hjemmelaget kraft for den er brun, så slipper man å brune det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker buljongterninger fra helsekosten, uten salt. Bruner ikke noe særlig, jukser heller med sukkerkulør ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Hugs på at bruning er tøft for magen..

Derfor er det greit å bruke hjemmelaget kraft for den er brun, så slipper man å brune det ;)

Takk for svar! Der var det jeg også trodde, at bruningen ikke er bra for små mager. Og lurte på hvordan man da får den brune sausen brun. Takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...