Gå til innhold

Trygt å varme oppigjen risgrøten fra middagen i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Den har stått i kjøleskapet. Jeg har aldri varmet oppigjen risgrøt før, og ble plutselig veldig usikker :/

 

Anonymous poster hash: 0949b...b63

Fortsetter under...

Skrevet

Null problem, bare å varme opp

Skrevet

Skulle tro det, jeg har i allefall gjort det mange ganger. Til og med dagen etter når den har stått ute i romtemperatur. Har ikke blitt syk. :P



Anonymous poster hash: 4db2a...591
Skrevet

Nei, det er livsfarlig!  ;)

Hehe, hvorfor i alle dager skulle det være noe farlig? Hvor tar dere ting fra?



Anonymous poster hash: f5645...f65
Skrevet

Kjør på



Anonymous poster hash: da499...ad8
Skrevet

Hvordan tror du fjordland risgrøten lages? Jo de koker den. Kjøler den også varmer du den igjen.

 

Samme funker for hjemmelaget grøt.

 

Dersom du har brukt fjordland grøt skal du ikke varme den på nytt dersom du har varmet den tidligere.

Annonse

Skrevet

Jeg har blitt veldig skeptisk til å varme oppigjen mat, etter at jeg ble alvorlig syk av matforgiftning i mitt eget hjem for et par år siden.. Føler jeg aldri kan være forsiktig nok:) takk for hjelpen da damer...:)

 

Anonymous poster hash: 0949b...b63

Skrevet

Bruker ofte rester av risgraut til lapper eller riskrem, har aldri vært noe problem. Skjønner du er skeptisk etter matforgiftning. Så lenge melken ikke var dårlig i utgangspunktet, og maten har stått kaldt så skal det ikke være noe problem. Kan greit stå en dag eller to. Men en grei regel om du er usikker er å lukte på maten, og smake forsiktig på om du er i tvil.

Er selv skeptisk til kylling etter å ha blitt matforgiftet, så er nøye med lukt og smak om den har ligget i kjøleskapet mer enn et døgn..

Skrevet

Ikke rart det kastes mye mat i Norge....

 

Anonymous poster hash: bedf2...993

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...