Anonym bruker Skrevet 27. september 2013 #1 Skrevet 27. september 2013 Hei! Dere som har kjøttdeig på pizzaen, bruker dere å steke den først for så å ha den på pizzaen i ovnen? Blir den stekt om man har den på rå? takk for svar! Anonymous poster hash: b943e...f6d
<3 2G <3 Skrevet 27. september 2013 #3 Skrevet 27. september 2013 Steker og krydrer først. Evt lager saus med den i.
Anonym bruker Skrevet 27. september 2013 #5 Skrevet 27. september 2013 Stek den godt først, gjerne sammen med litt krydderier Anonymous poster hash: 06ef7...638
HvittHus Skrevet 27. september 2013 #6 Skrevet 27. september 2013 Det går helt fint å legge den på rå. Pizzaen blir mer saftig på denne måten. Men da bør den legges oppå osten, eller at man legger osten på helt til slutt, slik at kjøttdeigen blir godt stekt.
Anonym bruker Skrevet 27. september 2013 #7 Skrevet 27. september 2013 stek den godt først?? hvorfor det.. den blir jo helt fint stekt i ovnen om man legger den på rå.. og man unngår at den blir tørr og overstekt!! men lurt å legge osten under ja Anonymous poster hash: faf54...6da
☆☆☆ Skrevet 27. september 2013 #8 Skrevet 27. september 2013 Ja, eg steiker først. Men eg er ikkje så flad i kjøttdeig på pizza. Spekepølse eller biffkjøtt er bedre, evt kjøttbollar.
Sommerfeeling Skrevet 27. september 2013 #9 Skrevet 27. september 2013 Jeg steker kjøttdeigen lett, dvs. at den er halvstekt når jeg legger den på pizzaen. Hvis ikke, synes jeg pizzaen blir for tørr.
Gjest Anonymbruker85 Skrevet 27. september 2013 #10 Skrevet 27. september 2013 Synes det er mye bedre og legge rå kjøttdeig på pizzaen,blir så god og saftig da og gjennomstekt,synes at stekt kjøttdeig på pizzaen,blir tørt og veldig stekt
Nichotine Skrevet 27. september 2013 #11 Skrevet 27. september 2013 Jeg synes det er best å steke først. Men nå lager jeg pizzasaus oppå kjøttdeigen i steikepannen. Det går helt fint å legge den rå oppå også. Noen liker vel det bedre.
♥Tullerusk♥ Skrevet 27. september 2013 #12 Skrevet 27. september 2013 steker kjøttdeigen med Toro pizza fyll, legger på pizzaen etter tomatsaus på bunnen, så kommer alt det andre av godsaker på med ost på toppen tilslutt
Hanne-mor :) Skrevet 27. september 2013 #13 Skrevet 27. september 2013 (endret) steker kjøttdeigen med Toro pizza fyll, legger på pizzaen etter tomatsaus på bunnen, så kommer alt det andre av godsaker på med ost på toppen tilslutt Samme her Og tomatsaus (eller glasset son heter pizza-topping eller noe i den duren) er mye bedre enn tomatpuré. Endret 27. september 2013 av Hanne-mor :)
Anonym bruker Skrevet 27. september 2013 #14 Skrevet 27. september 2013 Jeg steker alltid kjøttdeigen først, men jeg legger den ikke på som et eget lag på pizzaen heller da. Jeg lager en tykk, hjemmelaget pizzasaus, eller mer en slags gryterett, med kjøttdeig, hermetiske tomater, tomatpuré, masse grønnsaker (feks løk, fersk sopp, paprika og annet jeg har i hus som passer) og krydder. Dette har jeg på pizzaen og ost på toppen. Har ALDRI vært plaget med tørr pizza. Anonymous poster hash: 6ef5c...1ab
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå