Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #1 Skrevet 26. september 2013 Hvor lenge kan en pannekakerøer stå før man skal bruke den? Den skal stå minimum en halvtime,men kan den stå 1,5 time før jeg skal bruke den? Anonymous poster hash: b9ac1...887
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #2 Skrevet 26. september 2013 Null problem. :-) Sett den i kjøleskapet du. Anonymous poster hash: eae5f...7f3
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #3 Skrevet 26. september 2013 Ja, ikke noe problem bon appetit Anonymous poster hash: 6b15d...8e3
moota m storebror&lillebror Skrevet 26. september 2013 #4 Skrevet 26. september 2013 Ja den kan stå, men hadde satt den i kjøleskapet
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #5 Skrevet 26. september 2013 Tusen takk for svar dere herlige damer!! HI Anonymous poster hash: b9ac1...887
☆☆☆ Skrevet 26. september 2013 #6 Skrevet 26. september 2013 Hadde glatt satt den på benken når det ikkje er snakk om lengre tid. Pannekakerøre står ofte så lenge her i huset, det går heilt fint
moota m storebror&lillebror Skrevet 26. september 2013 #7 Skrevet 26. september 2013 Jeg fikk skikkelig lyst på pannekaker nå!! Men vi skal ha fiskepudding i dag, så hmm jaja godt det også da Tror det blir pannekaker her i morgen hehe
3 i april Skrevet 26. september 2013 #8 Skrevet 26. september 2013 Pannekake røre bør stå og "svelle" en stund før den brukes, da blir den faktisk best jeg lar ofte røren stå i et par timer før jeg bruker den. Og pannekakerøre kan fint stå i kjøleskapet noen dager uten at det gjør noe
Gilette Skrevet 26. september 2013 #9 Skrevet 26. september 2013 Pleier å lage den kvelden før og lar den stå i kjøleskapet.
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #10 Skrevet 26. september 2013 Jeg elsker pannekaker, og har laget det leeenge! Når det er sagt, så har jeg aldri latt røren stå i f.eks kjøleskapet en stund før bruk. Jeg lager røren og begynner og steke med en gang. Skjønner ikke vitsen med å vente med å steke. Men for all del om folk velger å gjøre det Bon appetit Anonymous poster hash: 258c2...b0d
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #11 Skrevet 26. september 2013 Jeg lar den stå på benken minst en halvtime før steking.. Går så fint, så! Da jeg var liten, så brukte min mor alltid rent hvetemel i pannekakene.. Pannekakene ble gode, jeg ble mett. Og jeg ble sulten igjen etter 30 minutter.. Prøv å erstatte en del av hvetemelet med noe grovere/sammalt etc. Jeg merker ikke store forskjellen, ei heller barna.. Og vi er mette mye lenger.. ..mm.. pannekaker! *slenge på hjerter og smilefjes* Anonymous poster hash: 6f9f9...4ff
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #12 Skrevet 26. september 2013 Pannekake røre kan stå i kjøleskapet i dagevis. Vil anbefale oppskriften som står på Tine sine sider, for de pannekakene blir kjempegode! Anonymous poster hash: a4859...bb9
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #13 Skrevet 26. september 2013 Jeg elsker pannekaker, og har laget det leeenge! Når det er sagt, så har jeg aldri latt røren stå i f.eks kjøleskapet en stund før bruk. Jeg lager røren og begynner og steke med en gang. Skjønner ikke vitsen med å vente med å steke. Men for all del om folk velger å gjøre det Bon appetit Anonymous poster hash: 258c2...b0d Vitsen er å la melet få tid til å svelle så det ikke blir så rått. Bedre for maven. Anonymous poster hash: 31483...dc8
Anonym bruker Skrevet 26. september 2013 #14 Skrevet 26. september 2013 Jeg bruker halvt om halvt med vanlig hvetemel og fint sammalt hvetemel, sånn at de blir litt grovere,sunnere og så blir man mett lengre De i dag ble forresten,som vanlig, veldig gode HI Anonymous poster hash: b9ac1...887
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå