Anonym bruker Skrevet 23. september 2013 #1 Skrevet 23. september 2013 Vi har alltid stekt makrellen. Men nå tenkte jeg å koke den. Hvordan gjør jeg det? Bare skjærer av hodet og halen, og deler så opp i passende stykker?? Og lar fisken trekke? Eller er jeg helt ute å kjører? Hva med bein i fisken ? Anonymous poster hash: 3d725...e50
Anonym bruker Skrevet 23. september 2013 #2 Skrevet 23. september 2013 Æsj..... Stek den du. Anonymous poster hash: 8c5fa...b8f
Anonym bruker Skrevet 23. september 2013 #3 Skrevet 23. september 2013 Ja, den skal trekke.. Ha laubærblader og hel pepper i vannet Anonymous poster hash: 7d89c...04b
Anonym bruker Skrevet 23. september 2013 #4 Skrevet 23. september 2013 Men må jeg ikke gjøre noe mer med fisken? Bare dele den opp? Hva med all innmaten? Anonymous poster hash: 3d725...e50
Anonym bruker Skrevet 24. september 2013 #5 Skrevet 24. september 2013 Noen ?? Anonymous poster hash: 3d725...e50
☆☆☆ Skrevet 24. september 2013 #6 Skrevet 24. september 2013 Ikkje kok den! Makrellen må i steikepanna.. Mormor kokar makrellen, det er ufyselig
skinnfilla Skrevet 24. september 2013 #7 Skrevet 24. september 2013 Du må jo rense fisken først? Men ikke kok den, vær så snill! Det er ikke noe godt, fisken er for feit til det...
Eliane Skrevet 24. september 2013 #8 Skrevet 24. september 2013 Fisken sløyer du jo uansett hvordan du velger å tilberede den,men tror jeg ville droppet kokinga,fare for at makrell aldri kommer på bordet igjen om den kokes......
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå