Anonym bruker Skrevet 19. september 2013 #1 Skrevet 19. september 2013 Noen som er litt flinkere kokk enn meg som vet? Anonymous poster hash: 46f2a...564
Gjest UndrendeUllteppe Skrevet 19. september 2013 #2 Skrevet 19. september 2013 Hva skal du lage med den da?
Anonym bruker Skrevet 19. september 2013 #3 Skrevet 19. september 2013 Det skal være til å marinere rødløk med bla cajennepvepper... Anonymous poster hash: 46f2a...564
Anonym bruker Skrevet 19. september 2013 #4 Skrevet 19. september 2013 Salt og cajennepper skulle det være i... Anonymous poster hash: 46f2a...564
Gjest UndrendeUllteppe Skrevet 19. september 2013 #5 Skrevet 19. september 2013 Du kan bruke vanlig eddik og rødvinseddik, til og med sitron, bare det er syre. Men produktet vil selvsagt påvirke smaken Hilsen kokkemannen min
Anonym bruker Skrevet 19. september 2013 #6 Skrevet 19. september 2013 Hvitvin, men det er jo dyrere. Må bruke mer hvitvin så må da koke lenger eller ta mindre væske hvis det er annen væske i oppskriften... Anonymous poster hash: bc39a...1cc
Anonym bruker Skrevet 19. september 2013 #7 Skrevet 19. september 2013 Tusen takk for hjelpa, er litt grønn, men lærer litt etter litt Anonymous poster hash: 46f2a...564
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå