Anonym bruker Skrevet 18. september 2013 #1 Skrevet 18. september 2013 Tenkte jeg skulle steke kyllingfiletene som ligger i kjøleskapet, men er så evig lei av denne bretagnesausen fra Toro:( Anonymous poster hash: 8215e...577
Vaskekost Skrevet 18. september 2013 #2 Skrevet 18. september 2013 Sist jeg lagde gjorde jeg de slik: Smeltet smør Hadde i hvetemel Spredde med kokosmelk Krydret: karri, salt, pepper Den ble helt ok
Love my kidz Skrevet 18. september 2013 #3 Skrevet 18. september 2013 Kjøp en boks creme fraiche, bland to ss kurry i den og tøm over kyllingfiletene i ildfast form. Blir ikke så mye saus av det, men nok til å gi god smak. Beste variant er med indisk krydder tandori
<3 2G <3 Skrevet 18. september 2013 #4 Skrevet 18. september 2013 Kjøp de glassene som er paste å følg oppskriften på de. Superenkelt mariner kyllingen i olje, karri, salt, pepper og evt andre krydder du liker.
Anonym bruker Skrevet 18. september 2013 #5 Skrevet 18. september 2013 Nam, den sausen din høres god ut vaskekost! og den siste også for så vidt, men jeg liker best når det er skikkelig saus ved siden av:)) Anonymous poster hash: 8215e...577
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå