Anonym bruker Skrevet 17. september 2013 #1 Skrevet 17. september 2013 Noen som har tips til hva jeg kan servere til musserende vin? Må være superenkelt og raskt å lage, er ute i siste liten! Anonymous poster hash: a250f...3f5
Himmel og hav Skrevet 17. september 2013 #2 Skrevet 17. september 2013 Fyll lomper eller lefser med f.eks snøfrisk, røkelaks og dill, eller rømme spekeskinke og vårløk, rull sammen og skjær i biter. Sett ev. en coctailpinne i. Små loffskiver uten skorpe (stikk ut med et lite glass el) legg på en bit brie og en bit daddel, eller blåmuggost og en hav rød drue, leverpostei og sprøstekt løk, eller annet godt pålegg.
Anonym bruker Skrevet 17. september 2013 #3 Skrevet 17. september 2013 Kjøp Melbatoast, klask på en dæsj majones og en liten teskje lodderogn. Eller røkelaks med tsatziki oppå. Alt kjøpes ferdig og går superraskt å slenge sammen. Anonymous poster hash: 4aba1...bfd
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 17. september 2013 #4 Skrevet 17. september 2013 Bra tips over her..vil også foreslå å dyppe jordbær i sjokolade, stikk coctailpinner i de, superdigg til musserende
Anonym bruker Skrevet 17. september 2013 #5 Skrevet 17. september 2013 Takk for tips! Alt hørtes godt ut! Anonymous poster hash: d0444...7e3
MammantilNurket Skrevet 17. september 2013 #6 Skrevet 17. september 2013 Melbatoast med litt rømme, lidderogn, dill og finhakket rødløk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå