Anonym bruker Skrevet 12. september 2013 #1 Skrevet 12. september 2013 Sist jeg bakte brød ble de nesten umulig å få ut av forma. Nå er jeg i gang igjen og lurer på om noen har noen tips sånn i natten? Skal de kjøles før man har de ut av formen eller? Smurte godt forrige gang også, men det hjalp ei. Anonymous poster hash: 0ecbd...b0c
Anonym bruker Skrevet 12. september 2013 #2 Skrevet 12. september 2013 Hvilke former har du? Jeg hadde slike vanlige i gull. Vasket de i vaskemaskinen og etter det var de ødelagte. Nyttet ikke hvor mye jeg smurte dem, brødene ville ikke ut. Kjøpte meg nye i silikon og er strålende fornøyd Brødene bare glir ut av forma Ikke så mye hjelp i kanskje men Anonymous poster hash: c8360...666
Anonym bruker Skrevet 12. september 2013 #3 Skrevet 12. september 2013 Jaja, et tips var det i alle fall Er akkurat sånn gullform jeg har. Anonymous poster hash: 0ecbd...b0c
Anonym bruker Skrevet 12. september 2013 #4 Skrevet 12. september 2013 Bakepapir:-) Da er det bare å løfte i papiret:-) Anonymous poster hash: 42ca9...6b8
Anonym bruker Skrevet 13. september 2013 #5 Skrevet 13. september 2013 Har brødformer fra ikea og smører de først, setter de på hodet når jeg tar de ut av ovnen og da detter de ut Anonymous poster hash: f8e61...c47
soleia Skrevet 13. september 2013 #6 Skrevet 13. september 2013 Har "gullformer" eg og, og plar velte ut brøda med det same dei kjem ut av ovnen. Det plar som regel gå bra dersom eg smør formene godt.
Himmel og hav Skrevet 13. september 2013 #7 Skrevet 13. september 2013 Kjøp deg former med non-stick belegg i. Da er det ikke noe problem.
Anonym bruker Skrevet 13. september 2013 #8 Skrevet 13. september 2013 Jeg har også funnet ut at gullformer blir ødelagt i oppvaskmaskin. For øvrig glir mine stort sett fint ut om jeg smører godt. Om jeg kjenner at brødene sitter litt fast, løsner jeg jeg dem forsiktig langs kantene med en plast"spatel". Anonymous poster hash: 96b45...6c5
Anonym bruker Skrevet 13. september 2013 #9 Skrevet 13. september 2013 Jeg har også ikea-former, smører de før (bruker flytende margarin som jeg smører utover), og da er det bare å snu formene, så detter brøda fint ut uten problem Anonymous poster hash: cf45e...177
Gjest cd0da Skrevet 13. september 2013 #10 Skrevet 13. september 2013 Har teflon former fra Europris og Rema. Brødet sklir rett ut, men når jeg lager lavkarbobrødet så legger jeg bakepapir i forma og bare løfter brødet rett ut
Anonym bruker Skrevet 13. september 2013 #11 Skrevet 13. september 2013 silikonformer!! Anonymous poster hash: 38c3a...bb7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå