Anonym bruker Skrevet 11. september 2013 #1 Skrevet 11. september 2013 Fant to pakker i fryseren, hva kan jeg bruke det til? Hmf, skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte de..... Anonymous poster hash: e6028...6ae
Anonym bruker Skrevet 11. september 2013 #2 Skrevet 11. september 2013 Det meste du bruker vanlig kjøttdeig til. Bare krydre den ekstra mye med pepper og litt salt, for den er så og si smakløs.Kjøpte det en gang, men har ikke orket å kjøpe den igjen. Smaker ingenting Anonymous poster hash: 2c8e9...e6d
hønemor0408 Skrevet 11. september 2013 #3 Skrevet 11. september 2013 alt mulig! spagetti, kyllingkjøttdeig med ris og god saus til med grønnsaker, i pitabrød, og min favoritt er varm kyllingkjøttdeig med pastasalat og aioli! mmm!
Anonym bruker Skrevet 11. september 2013 #4 Skrevet 11. september 2013 Vårruller! Jeg har smakt resultatet av denne oppskriften, helt nydelig (og jeg liker ikke scampi egentlig, de er med for at det ikke skal blir for tørt). Merk spesilet tipset om å ikke rulle dem for hardt. http://kokeboka.blogspot.no/ Anonymous poster hash: fb35e...b35
Nikamo Skrevet 11. september 2013 #5 Skrevet 11. september 2013 Kyllingboller! Sjekk ut Rema1000.no for tips til oppskrifter
Gjest Skofantomet Skrevet 11. september 2013 #6 Skrevet 11. september 2013 Kyllingboller, kyllingburger, pita
kjærestenogmæ Skrevet 11. september 2013 #7 Skrevet 11. september 2013 Gryta fra Toro(kylling) er veldig god med kyllingkjøttdeig i. Kutt eplebåter å ha i, så blir den mye bedre:)
Anonym bruker Skrevet 11. september 2013 #8 Skrevet 11. september 2013 Stek kyllingkjøttdeig med paprika og vårløk. Ha i tacopulver og litt vann. Bland med en halv boks creme fraiche. Ha blandingen i pitabrød sammen med salat, fetaost, tomat+++ Anonymous poster hash: cabfc...44c
hønemor0408 Skrevet 11. september 2013 #9 Skrevet 11. september 2013 Stek kyllingkjøttdeig med paprika og vårløk. Ha i tacopulver og litt vann. Bland med en halv boks creme fraiche. Ha blandingen i pitabrød sammen med salat, fetaost, tomat+++ Anonymous poster hash: cabfc...44c denne skal jeg prøve!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå