Gå til innhold

Kaker med krem/kremfløte...lage dagen før eller samme dagen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Min sønn har bursdag i morra, og skal lage kake. Lager sjeldent kaker, og ihvertfall ikke kaker med pisket krem (type bløtkake). Har som så mange andre travle ettermiddager, og lurer på å gjøre klart så mye jeg kan ikveld... Men er det lurt å piske kremen og lage kaka ferdig, eller blir kaka litt for bløt og fuktig da? Bare lage bunn og piske kremen i morra og "slenge sammen" kaka da?

 

Hilsen kake-idiot :P

 

Anonymous poster hash: 5e475...d07

Skrevet

Takker! Da gjør jeg det! :)

 

Anonymous poster hash: 5e475...d07

Skrevet

Du kan godt fylle kaka i dag, det vil bare gjøre kaken mer saftig, men ikke pynt den før i morgen. Kremen holder ikke så godt, og kan lett se litt kjip ut. 

 



Anonymous poster hash: 24aba...a46
Skrevet

En bløtkake skal være bløt! Og bør helst ha en dag på å "sette" seg, da smaker den best. Men har man ikke stålkontroll på hvor stiv kremen må være er det tryggest å montere den rett før slik at den ikke siger... (Slik mine pleier å gjøre).

Skrevet

Fyll kvelden før, pynt samme dag.



Anonymous poster hash: e4cd0...a21

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...