Gå til innhold

Mat på 70-talls party...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal arrangere 70-talls kveld på ungdomsklubben og trenger noen gode tips til hva slags mat vi skal lage.

Forslag?

 

Anonymous poster hash: 7f2bc...2f0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

 

Aspic! Terteskjell med hvit saus, hermetiske asparges og reker. Roastbeef. Rekecocktail!

 

Pizzaen ble populær i Norge på 70-tallet, og da snakker vi store, tykke, firkantede, hjemmelagde, norvegiatoppede, kjøttdeig-spaghettisaus-pizzaer, og ikke noe som ligner på de mer italienskinspirerte variantene vi ser mest av i dag.

70-tallet var jo også fonduens store gullalder, men det er jo litt vanskeligere å få til for større grupper.

"Mexikansk gryte" med ris var også populært. Pariserloff.

Biff-stroganoff.

1000-island dressingen hadde sitt store gjennombrudd på70-tallet.

Kinakålsalat!

Fruktsalat ("himmelsk lapskaus") med pisket krem til dessert, men bruk mest hermetisk frukt (slik guffen "fruktcocktail" på boks var superpopulært) pluss noen bananer.

Eller gelé med vaniljesaus, en bursdagsslager på 70-tallet :)

 

 

Anonymous poster hash: b4ecf...235

Skrevet

Nostalgisk kokebok av Petter Schjerven!

 

Ellers kan jeg minnes:

- Rekecocktail med thousand island

- Kabaret (reker og grønnsaker i aspik)

- Fylte terteskjell

- Biff stroganoff

- Rullekake

- Banansplitt  :)  (noe godt hadde vi da!)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...