Anonym bruker Skrevet 5. september 2013 #1 Skrevet 5. september 2013 Skal arrangere 70-talls kveld på ungdomsklubben og trenger noen gode tips til hva slags mat vi skal lage. Forslag? Anonymous poster hash: 7f2bc...2f0
Anonym bruker Skrevet 5. september 2013 #3 Skrevet 5. september 2013 Aspic! Terteskjell med hvit saus, hermetiske asparges og reker. Roastbeef. Rekecocktail! Pizzaen ble populær i Norge på 70-tallet, og da snakker vi store, tykke, firkantede, hjemmelagde, norvegiatoppede, kjøttdeig-spaghettisaus-pizzaer, og ikke noe som ligner på de mer italienskinspirerte variantene vi ser mest av i dag. 70-tallet var jo også fonduens store gullalder, men det er jo litt vanskeligere å få til for større grupper. "Mexikansk gryte" med ris var også populært. Pariserloff. Biff-stroganoff. 1000-island dressingen hadde sitt store gjennombrudd på70-tallet. Kinakålsalat! Fruktsalat ("himmelsk lapskaus") med pisket krem til dessert, men bruk mest hermetisk frukt (slik guffen "fruktcocktail" på boks var superpopulært) pluss noen bananer. Eller gelé med vaniljesaus, en bursdagsslager på 70-tallet Anonymous poster hash: b4ecf...235
bIomstre Skrevet 5. september 2013 #4 Skrevet 5. september 2013 Nostalgisk kokebok av Petter Schjerven! Ellers kan jeg minnes: - Rekecocktail med thousand island - Kabaret (reker og grønnsaker i aspik) - Fylte terteskjell - Biff stroganoff - Rullekake - Banansplitt (noe godt hadde vi da!)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå