Anonym bruker Skrevet 26. august 2013 #1 Skrevet 26. august 2013 hva spiser dere ? Trenger tips da det bare går i laks her. Si gjerne om dere kjøper fersk eller frossen, og hva dere betaler Anonymous poster hash: f6f55...66c
MissMayer Skrevet 26. august 2013 #2 Skrevet 26. august 2013 Kjøper 50/50 fersk og frossen. Skal jeg ha kveite, røkt torsk og torskefileter går jeg alltid for fersk. Laks og sei kjøper jeg fersk med mindre Salma er på tilbud.
Gjest Aprikos Syltetøy Skrevet 26. august 2013 #3 Skrevet 26. august 2013 Poteter Grønnsaker Er ikke så oppfinnsom selv jeg slenger meg på denne
MissMayer Skrevet 26. august 2013 #4 Skrevet 26. august 2013 Kjøper 50/50 fersk og frossen. Skal jeg ha kveite, røkt torsk og torskefileter går jeg alltid for fersk. Laks og sei kjøper jeg fersk med mindre Salma er på tilbud. Laks og sei kjøper jeg frossen skulle det være.
Twintipp og himmelblå Skrevet 26. august 2013 #5 Skrevet 26. august 2013 Vi spiser ørret, laks, torsk, sei og makrell. Makrellen fisker vi selv, og helst fersk fisk. Prisene varierer mye, vi ser dessverre ikke på pris:( Helstekt, ovnsbakt ørret er bare nyyyyydelig.-)
Anonym bruker Skrevet 26. august 2013 #6 Skrevet 26. august 2013 Lyr- fersk ("dyppes" i mel og stekes) )90kr kg? Stort sett den og laksen jeg kjøper Laks- fersk/frossen Fisker selv og kjøper de frossenpk i butikken Torsk- fisker selv (koktes/stekes,i grateng) også god den boksen med torske stk fra findus Flyndre- fisker selv (liker det best stekt med mel som lyren) Makrell- fisker selv Aure- fisker selv Anonymous poster hash: 9fd03...891
Gjest frøken_førstegangs-med gutt<3 Skrevet 26. august 2013 #7 Skrevet 26. august 2013 Ørret, laks, torsk og sei er det det går i her. Jeg foretrekker fersk, men de frossne variantene er ikke så verst egentlig. Husker ikke hva jeg betaler for det da Vi varierer mellom grønnsaker, pasta, ris, poteter og salater til. En av mine favoritter er å koke opp vanlig fløte med basilikum oppi, tilsetter oppskårne fiskebiter til slutt..noen ganger er jeg litt gal og tilsetter bacon også Denne varianten er veldig god til pasta..og egner seg til alle fisketyper og det passer med både grønnsaker og salater til. Vi blander fiskevariantene innimellom også, og bruker flere typer i røra.. supergodt!!
hit og dit Skrevet 26. august 2013 #8 Skrevet 26. august 2013 Lyr, lange, sei, brosme, makrell og torsk fisker vi selv. De blir enten pannestekt, kokt, saltet, tørket, laget i form, fiskegrateng, bakt i ovn (med eller uten folie). Tilbehør er ofte grønnsaker, kokt eller rå. (om det ikke er lagt i formen med fsken). En sjelden gang salat, da ungene ikke liker det så godt Kokte poteter om vi har saus, eller båtpoteter med dipp. Laks bruker vi sjelden, for jeg er ikke så glad i smaken. Den ferske fisken som samboeren min får tak i er så god at vi gjør minst mulig med den.
Bondejenta&lillegutt Skrevet 26. august 2013 #9 Skrevet 26. august 2013 Fisk kjøper vi svært lite av, vi fisker den selv Men lager fiskegrateng,serverer med poteter,grønnsaker og smeltet smør stekefisk (fisk vendt i melblanding og stekt på stekepannen) serveres m potet,rømme agurk i eddikvann og smeltet smør og fiskekaker tilbehør er hva man selv måtte like like gjerne på skiven så med poteter og brun/kvit saus disse rettene er da enten sei lyr eller pale, stekefisken er ofte makrell når d er sesong for det med laks så er d gjerne ovnsbakt i folie med sitron krydder og en dæsj med smør, eller laks i biter i steikepannen med løk og hva man måtte like av slikt, så en boks med rømme over, lat d puttre litt serverer med potet og agurk i eddikvann til begge..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå