Anonym bruker Skrevet 25. august 2013 #1 Skrevet 25. august 2013 har lyst til å prøve meg på pizzasnurrer, men har jo såklart ikke egg i hus. Kan jeg lage pizzadeig uten egg, må jeg i såfall øke olje eller vann mengden? Anonymous poster hash: df832...92c
Anonym bruker Skrevet 25. august 2013 #2 Skrevet 25. august 2013 Går helt fint, jeg har hvertfall gjort det mange ganger til vanlig pizza:) Anonymous poster hash: 65ab8...c17
Anonym bruker Skrevet 25. august 2013 #3 Skrevet 25. august 2013 Hvem bruker egg i pizzadeig? Jeg bruker hvetemel, olje vann salt og gjær.... Anonymous poster hash: 2d767...af8
bøllefrøet_mitt Skrevet 25. august 2013 #4 Skrevet 25. august 2013 Har aldri hørt om egg i pizzadeig.....
Edelweis Skrevet 25. august 2013 #5 Skrevet 25. august 2013 når begynnte man å ha egg i pizzadeig? vann mel olje salt gjær det er det jeg bruker i pizzadeig!
frk Nilsen Skrevet 25. august 2013 #7 Skrevet 25. august 2013 Vann,(oliven)olje, salt, gjær og mel er alt du trenger til en pizzadeig. Vil du være litt crazy kan du putte i litt urter og hvitløk i deigen for en ekstra piff.
Anonym bruker Skrevet 25. august 2013 #8 Skrevet 25. august 2013 bruker heller ikke egg i pizzadeig. Har ca 5dl vann/melk, mel, salt, gjær og olje Anonymous poster hash: a0047...9db
Anonym bruker Skrevet 25. august 2013 #9 Skrevet 25. august 2013 hehe så bra! og takk for svar, jeg skulle følge denne oppskriften her men da dropper jeg bare eggene http://matoppskrift.org/pizzasnurrer-med-p%C3%B8lser/ Anonymous poster hash: df832...92c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå