☆☆☆ Skrevet 20. august 2013 #2 Skrevet 20. august 2013 På benken, lagar ikkje røre utan å ha planer om å steike innan eit par timar uansett.
Mamalarma Skrevet 20. august 2013 #3 Skrevet 20. august 2013 På benken, har jeg lært av farmor og min far. Aldri i kjøleskapet.
Anonym bruker Skrevet 20. august 2013 #4 Skrevet 20. august 2013 På benken, har jeg lært av farmor og min far. Aldri i kjøleskapet. Har alltid satt den i kjøleskapet nemlig, men kom plutselig på at det kanskje var best at den er litt mer romtemperert før steking. Så da stoler jeg på både farmor og far og haldra og stjerna, og går for benken Anonymous poster hash: 26597...397
Gjest frøken_førstegangs-med gutt<3 Skrevet 20. august 2013 #6 Skrevet 20. august 2013 Om jeg gidder å vente, står den på benken. Som regel steker jeg det bare med en gang
Ane Elise Skrevet 20. august 2013 #7 Skrevet 20. august 2013 Pannekakerør på benken, mens vaffelrør i kjøleskapet. For da blir vafler ekstra sprø når jeg steker dem, nam nam
uanonym Skrevet 20. august 2013 #8 Skrevet 20. august 2013 Den sveller i magen, dvs steker med en gang røra er ferdig. Blir veldig godt!
Anonym bruker Skrevet 20. august 2013 #9 Skrevet 20. august 2013 Lager med en gang, lar aldri stå og svelle. Bare tull! Anonymous poster hash: cb19b...fc4
Edelweis Skrevet 20. august 2013 #10 Skrevet 20. august 2013 hmm.. har aldri latt den stå og svelle jeg hvorfor skal den det?
Helene Harepus Skrevet 21. august 2013 #11 Skrevet 21. august 2013 Benken - pannekaker steker jeg umiddelbart (tynne desert-pannekaker)
BillieNickwill Skrevet 21. august 2013 #12 Skrevet 21. august 2013 Lar den bare svelle (på benken) om jeg har havregryn i røra. Greit at de får bløtet seg litt. Ellers har jeg aldri merket forskjell på røre som har svellet eller ei
moota m storebror&lillebror Skrevet 21. august 2013 #13 Skrevet 21. august 2013 Sveller noen ganger, da på benken. De står sjelden så lenge som 1 time.
☆☆☆ Skrevet 21. august 2013 #14 Skrevet 21. august 2013 Å la røra svelle handlar om å la mjølet trekke mest mogleg væske. Ikkje særleg nødvendig om ein kun brukar fint mjøl, men om ein har havregryn eller grovmjøl i røra er det lurt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå