Gå til innhold

Lar dere vaffel-/pannekakerøra svelle i kjøleskap eller på benken? u/t


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På benken, har jeg lært av farmor og min far. Aldri i kjøleskapet.

Har alltid satt den i kjøleskapet nemlig, men kom plutselig på at det kanskje var best at den er litt mer romtemperert før steking.

Så da stoler jeg på både farmor og far og haldra og stjerna, og går for benken ;)

 

Anonymous poster hash: 26597...397

Annonse

Annonse

Å la røra svelle handlar om å la mjølet trekke mest mogleg væske. Ikkje særleg nødvendig om ein kun brukar fint mjøl, men om ein har havregryn eller grovmjøl i røra er det lurt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...