Pesta Skrevet 12. august 2013 #1 Skrevet 12. august 2013 Jeg kan fort gå tom for spennende fiskeretter å diske opp med hjemme, så gjerne del om du har en skikkelig god og spennende fiskerett! Jeg kan samtidig tipse om denne retten: http://trinesmatblogg.no/2012/06/11/soyamarinert-laks-med-spinatsalat-og-ris/ Prøv gjerne også med mango/avocadosalat og limerømme til i stedet for spinatsalaten som står i oppskriften ovenfor. Oppskrift på dette finner du her: http://trinesmatblogg.no/2013/08/12/pannestekt-laks-med-mango-og-avokadosalat-og-limeromme/ Trine har reddet mange middager her i huset
Håper<3 Skrevet 12. august 2013 #2 Skrevet 12. august 2013 Dette er en av de beste fiskerettene vi har hatt:Bakt sennepstorsk700 g torsk, uten skinn og bein (man kan også bruke sei)150 g finrevet ost3 ss grov sennep2 ss olivenolje2 finhakket sjalottløksalt og pepperSkjær fisken i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss på salt og pepper. Bland sammen ost, sennep og løk og fordel blandingen på fisken. Bak fisken høyt i ovnen, slik at osten blir gyllen og fin, ca. 10 - 15 min ved 180 grader til fisken er ferdig.Veldig godt og veldig enkelt
Pesta Skrevet 12. august 2013 Forfatter #3 Skrevet 12. august 2013 Dette er en av de beste fiskerettene vi har hatt: Bakt sennepstorsk 700 g torsk, uten skinn og bein (man kan også bruke sei) 150 g finrevet ost 3 ss grov sennep 2 ss olivenolje 2 finhakket sjalottløk salt og pepper Skjær fisken i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss på salt og pepper. Bland sammen ost, sennep og løk og fordel blandingen på fisken. Bak fisken høyt i ovnen, slik at osten blir gyllen og fin, ca. 10 - 15 min ved 180 grader til fisken er ferdig. Veldig godt og veldig enkelt Denne skal definitivt prøves ut! Samboeren er generelt skeptisk til torsk, hvorfor aner jeg ikke, men kanskje han kommer på andre tanker nå
Himmel og hav Skrevet 12. august 2013 #4 Skrevet 12. august 2013 Indiskinspirert laks Dryss tandoorikrydder på laksefiletstykker og bak de i ovnen, stek i panne eller grill. Server med en "salat" laget av agurk, rå blomkål, rødløk, ingefær, som er smakt til med litt salt, sukker og hvitvinseddik, ris og yoghurt med mynte i. Om du er veldig glad i mynte, så kan du ha det i agurksalaten også.
snurripåsnei Skrevet 12. august 2013 #5 Skrevet 12. august 2013 laksefilet i ildfast form,kryddre med salt og pepper,220 grader i ca 20 minutt. server med potet,gulrot,brokkoli og en blanding av pisket krem og rømme!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå