Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #1 Del Skrevet 5. august 2013 Anonymous poster hash: 3d701...c68 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #2 Del Skrevet 5. august 2013 Nei, ikke bestandig. Det hender jeg bruker kraften fra kjøttet jeg har stekt, eventuelt nedfryst kraft fra fryseren. Det blir mye bedre smak av det. Anonymous poster hash: aa7de...5e3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #3 Del Skrevet 5. august 2013 Jeg har ikke kjøttkraft.. jeg skal kun bruke smør, mel, vann, buljong, kullør og krydder? Anonymous poster hash: 3d701...c68 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 5. august 2013 #4 Del Skrevet 5. august 2013 Helst kraft, buljong om vi ikkje har kraft. Men brun saus lagar eg kanskje 2-3 gongar i året, er ikkje det vi et mest av.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
<3 2G <3 Skrevet 5. august 2013 #5 Del Skrevet 5. august 2013 Bruker kun mel, smør, vann, salt, pepper og en løk. Det vi skal bruke sausen sammen med gir og smak. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #6 Del Skrevet 5. august 2013 Bruker som regel buljong, kjøttkraft om vi har. Anonymous poster hash: e0c10...e96 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stch85 Skrevet 5. august 2013 #7 Del Skrevet 5. august 2013 Jeg har ikke kjøttkraft.. jeg skal kun bruke smør, mel, vann, buljong, kullør og krydder? Anonymous poster hash: 3d701...c68 sånn jeg lager det ihvertfall. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #8 Del Skrevet 5. august 2013 Ok. Tusen takk for svar:-) Anonymous poster hash: 3d701...c68 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. august 2013 #9 Del Skrevet 5. august 2013 Jeg lager middag til mange, har fire barn og ofte noen små gjester. Så nesten uansett hva slags kjøtt vi skal ha freser jeg bare en skorpe på det i stekepannen og steker det ferdig i langpannen, da har jeg litt vann i bunnen av langpannen og dette vannet siler jeg i sausen til slutt. Det gir god smak Anonymous poster hash: e0c10...e96 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sussie77 Skrevet 5. august 2013 #10 Del Skrevet 5. august 2013 Bruker som oftest fond eller kjøttkraft. Og har jeg ikke det, brukes buljong. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144069674-bruker-dere-bestandig-kj%C3%B8ttgr%C3%B8nnsaksbuljong-i-brunsaus-evt-kj%C3%B8ttkraft-ut/#findComment-145570894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå