Gå til innhold

bruker dere bestandig kjøtt/grønnsaksbuljong i brunsaus? evt kjøttkraft? u/t


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, ikke bestandig. Det hender jeg bruker kraften fra kjøttet jeg har stekt, eventuelt nedfryst kraft fra fryseren. Det blir mye bedre smak av det. 



Anonymous poster hash: aa7de...5e3

Annonse

Jeg lager middag til mange, har fire barn og ofte noen små gjester. Så nesten uansett hva slags kjøtt vi skal ha freser jeg bare en skorpe på det i stekepannen og steker det ferdig i langpannen, da har jeg litt vann i bunnen av langpannen og dette vannet siler jeg i sausen til slutt. Det gir god smak :)



Anonymous poster hash: e0c10...e96

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...