Gå til innhold

Hvordan tilbereder dere amadine poteter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

- og spørsmålet går til dere som bruker amadine poteter ;)

Fortsetter under...

Skrevet

Hm, er det noen spesiell måte man bør tilberede de på? Jeg har bakt de, med et dryss olivenolje og litt flaksalt på. 

 

Eller så har jeg kuttet de i terninger og råstekt de i rapsolje med presset hvitløk, salt og pepper. Det er nammis! 

Skrevet

Deler de i to, har på litt olje og krydder. I ildfast form og inn i ovnen.



Anonymous poster hash: 70bde...ca2
Skrevet

Jeg har laget potetmos med de, kjempegodt! :-) 

Skrevet

Ovnsstekte i båtar (med olivenolje og krydder på før steiking).

 

Kokte med skall og med kryddersmør til.

 

Som potetsalat med olje- eller rømmedressing.

Skrevet

Tror ikke der er noen spesiell måte, men fint og få nye tips :)

 

Jeg koker de i saltet vann i 3 min, tar av vannet, tilsetter en raus smørklatt og timian.

 

Og så inn i ovnen, 250c i 15 min.

 

Nydelige!!

Annonse

Skrevet

Vi bruker å råsteke dem, hive de rå i stekepanna, få en fin skorpe på, og la de enten ligge og gjøre seg ferdig der på svak varme eller hive de i en form i ovnen. Gnir de inn i maldonsalt først. Nam nam :-)

Skrevet

Deler dem i to og hiver på en drøss med hvitløk, rosmarin, olivenolje og havsalt/maldon, Ovnsbaker dem på 210-220c Liker dem litt godt stekt

Skrevet

Bruker de som alle andre poteter...

Steker de i ovn, koker dem, lager potetmos, potetsalat osv....

Skrevet

Jeg bruker nesten alltid amadine poteter!

 

Oftest lager jeg dem slik:

 

Legger dem i vannet med myyye havsalt. Lar dem koke tilde er ferdige, så tar jeg i mer havsalt. Heller av vannet og lar lokket være AV!-På den måten blir skallet litt tykkere og deilig salt <3 <3 <3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...