Gulljnta Skrevet 3. august 2013 #1 Skrevet 3. august 2013 Skal servere den i morgen ettermiddag. Venter jeg med kremen til i morgen eller kan jeg ha den på idag? Og hvordan oppbevarer jeg kaken best til i morgen? Kjøleskap?
Bustetroll Skrevet 3. august 2013 #4 Skrevet 3. august 2013 Jeg ville ventet med kremen til i morgen:)
Gulljnta Skrevet 3. august 2013 Forfatter #5 Skrevet 3. august 2013 Hvordan oppbevarer jeg bunnen best da? Bare på benken eller er det bedre i kjøleskapet?
Dailis Skrevet 3. august 2013 #6 Skrevet 3. august 2013 Ikke ta kremen i dag, den er på ingen måte like god i morgen. Pakk kakebunn inn i plasfolie og oppbevar den i romtempratur.
Gulljnta Skrevet 4. august 2013 Forfatter #7 Skrevet 4. august 2013 Ja, nå har jeg laget kremen og tatt den på, for jeg har en kake til som skal bakes idag Så her er et spørsmål til, kan kaken bare stå "åpen" i kjøleskapet til den serveres kl 16 idag, eller må jeg ha plast over? Kakebunnen virker utrolig myk, vil ikke den skal bli tørr, men om jeg tar plast over så blir jo kremen "stygg" Om dere skjønner hva jeg mener.
Gemini77 Skrevet 4. august 2013 #8 Skrevet 4. august 2013 Gulrotkake blir bedre etter et døgn i kjøleskap. Jeg putter den alltid i en sånn kakeboks (slik man har det i hvis man skal ta med kake et sted etc) og har den i kjøleskap.
Hildemor fra vest Skrevet 4. august 2013 #9 Skrevet 4. august 2013 Kan fint oppbevares i kjøleskap men da må den tildekkes hvis ikke bli har jeg erfart at ostekremen blir seig. Har den stående på kjøkkenbenken tikdekket jeg hvis den skal spises dagen etter, synes faktisk den blir mer saftig da. Lager Toro sin bunn og ostekremen av Philadelphiaost,smør og melis:)
Hildemor fra vest Skrevet 4. august 2013 #10 Skrevet 4. august 2013 Den kan fint stå fremme på benken noen timer uten å dekke den til ned mindre det er veldig varmt:) Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå