Anonym bruker Skrevet 16. juli 2013 #1 Skrevet 16. juli 2013 Vi skal ta med barna på telttur en ukes tid. Mest sannsynlig havner vi på en campingplass, men om ingen har ledige plasser plasserer vi oss i naturen. (Hvordan var reglene der foresten?) Lurer på om noen kan komme med matforslag. Vi har kjøpt et billig spritkjøkken, skal også ta med engangsgrill. Spekulerer litt på om vi skal lage noe mat hjemme, legge i kjøleboks og ta med for å varme opp. Vi er veldig glad i spagetti og kjøttdeig foreks. og det er jo ikke lett å lage på tur. Men disse kjøleboksene er vel kanskje ikke kalde nok?Hva med pålegg? Vil jo helst ikke være avhengige av å gå på butikken og kjøpe fersk mat hver dag. Anonymous poster hash: 38ee4...205
Følelsesvims Skrevet 16. juli 2013 #2 Skrevet 16. juli 2013 Havregrøt er en slager (kan eventuelt lage med tørrmelk), gjerne med epler, blåbær, rosiner, tørket frukt osv. Pasta kan være vanskelig å lage til mange, særlig spagetti (som fort klistrer seg sammen), men penne går som regel bra. Ville unngått kylling siden temperaturen fort blir så som så. Jeg har laget mye fiskegryter på tur, ellers kan du google turoppskrifter Hvis dere skal telte i naturen kan dere oppbevare maten i en bekk, så blir det relativt kaldt. Av pålegg er jo alltid sjokoladepålegg en slager, og det er jo ferie Ellers er syltetøy, ost og smøreoster praktisk.
DaTuMa Skrevet 16. juli 2013 #3 Skrevet 16. juli 2013 Knekkebrød, leverpostei, smøreost på tube, spagetti, lage tomatsaus selv av tomat og andre grønnsaker, pannekaker (pose du kan blande med vann holder seg jo fint)
Anonym bruker Skrevet 16. juli 2013 #4 Skrevet 16. juli 2013 Luft, kjærlighet og vente-boller! Anonymous poster hash: 9fe8b...83b
Gilette Skrevet 16. juli 2013 #5 Skrevet 16. juli 2013 (endret) Pleier å pakke litt tørrmat (ferdige tur retter) i tilfelle rottefelle. Ellers så finner du mye mat i naturen. Om dere er flere enn to kan det være lurt å ha med to stormkjøkken. En slager rett her i huset er kjøtt som jeg deler opp på stedet (brukes som fryseelement på vei til der vi skal campe) tomatpurree på tube, evt boks om du ikke kan få på tube, diverse urter og hvitløk på tube og grønnsaker som f.eks paprika boks champingjong, erter osv. og litt vann. Engangsgrill er sjeldent eller aldri lurt med mindre det bare er en eller to overnattinger, siden de er lite effektive og skaper unødig boss. Det er ikke lov å campe på rasteplasser ellers så er det allemannsretten som gjelder i Norge. https://no.wikipedia.org/wiki/Allemannsretten I Danmark og Sverige er denne retten langt mindre om noen. Ellers er tubepålegg greit å ha med, samt knekkebrød og brød. (Nanbrød er godt på grillen), en spekeskinke å skjære på er nammenamm som snaks og som pålegg. Vær forsiktig med å pakke med deg fugl eller fisk pga bakteriefloraen som lett kan oppstå. Det kan og være greit å ha med litt ferske grønnsaker som tåler transport som f.eks paprika, purre, poteter (obs det er ulovlig å ta med seg poteter hjem til Norge pga potetpest), kålerabi osv. Bokse grønnsaker er det jo og ett godt utvalg av. Endret 16. juli 2013 av Gilette
Anonym bruker Skrevet 16. juli 2013 #6 Skrevet 16. juli 2013 Dere klarer dere vel en uke uten spaghetti ?' Anonymous poster hash: ea344...ccc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå