Anonym bruker Skrevet 10. juli 2013 #2 Skrevet 10. juli 2013 Om du lager den røra som er til belgiske vafler, og har godt med smør i jernet blir de gode og sprø. Anonymous poster hash: c6103...b80
MammantilNurket Skrevet 10. juli 2013 #3 Skrevet 10. juli 2013 Litt vann og en dæsj seterrømme i vaffelrøren gjør susen ;-) også meierismør i jernet så klart.
Anonym bruker Skrevet 10. juli 2013 #4 Skrevet 10. juli 2013 Sett røret i kjøleskapet i min. 1t, og ha så iskaldt vann i røret like før du skal steke ellers så kan du jo prøve å ha 1ss potetmel i røret, det skal også gjøre susen. Lykke til Anonymous poster hash: 9103f...283
Anonym bruker Skrevet 10. juli 2013 #5 Skrevet 10. juli 2013 Jeg foretrekker dem myke, men de blir sprø om du har rømme i røra. Anonymous poster hash: 0630a...4c8
Anonym bruker Skrevet 10. juli 2013 #6 Skrevet 10. juli 2013 De blir sprø av mye egg. Egg stivner jo av varme. Anonymous poster hash: a2acb...a7d
Mikkemafian Skrevet 10. juli 2013 #7 Skrevet 10. juli 2013 Avkjøl på rist, og spis med en gang de er klare:)
Irene Adler Skrevet 11. juli 2013 #8 Skrevet 11. juli 2013 Om du lager den røra som er til belgiske vafler, og har godt med smør i jernet blir de gode og sprø. Anonymous poster hash: c6103...b80 Vil du dele din oppskrift på belgiske vafler? Søker en god belgisk vaffeloppskrift.
bIomstre Skrevet 11. juli 2013 #9 Skrevet 11. juli 2013 Min erfaring; jo lettere melkeprodukter, jo sprøere vafler. Sprøest med bare vann! http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1878
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå