Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er jo anbefalt å tilsette en teskje olje i grøten. Vi har brukt kaldpresset olivenolje men synes grøten smaker veldig oliven da.... Kan man bruke rapsolje eller noen annen form for nøytral olje? Hva bruker du i grøten til ditt barn?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brukte rapsolje i grøten når han var plaget med hard mage :) Sikkert flott å bruke ellers også!

Skrevet (endret)

Så rapsolje funker mot hard mage? :) Lillegutt er så fryktelig plaget med det, og nå ser det ikke ut som sviskemos hjelper lenger heller :(

Endret av santhe
Skrevet

Gjorde ikke det her, men vet det har gjort det på andre. Prøvde alt av kjerringråd en periode, men måtte ty til laktulose til slutt! 

Skrevet

Jeg foretrekker rapsolje om jeg vil bruke en olje som smaker minst  mulig.

Gjest Nina10
Skrevet

De anbefaler rapsolje i middager så jeg har kun brukt det hvis jeg har brukt noe

Skrevet

Tusen takk for svar, da bruker vi rapsolje for nøytral smak og oliven der det passer seg. Har forresten også god erfaring med Cocosa. Den har en ganske sterk kokossmak, men passer godt som tilsetning til fruktmåltidet :)

Skrevet

Jeg husker jeg varierte litt mellom Cocosa, Udo's choice og Vita Optimal. Et forsøk på å variere både smak og gode fettstoffer. 

Cocosa fungerte greit i grøt siden det er rimelig søtt i utgangspunktet. :-) 

Skrevet

Olivensmak gjer ingen ting om babyen likar det, det er jo ingen som har fortalt han enda at graut ikkje skal smake oliven.

 

Ellers er rapsolje sunn og nøytral på smak. Brukar ein del av den i barnematen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...