Gå til innhold

Dåp.. Portion dessert?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvorfor vil du servere brownie med jordbær som prosjons-dessert?

Poenget med porsjonsdessert slik jeg tenker det er at man kan lage prosjonene ferdig på forhånd så det bare er å servere. Både brownie og jordbær får tørre kanter når de skjæres opp for tidlig..

Altså, det er en kjempgod dessert, men kan like så godt skjæres opp rett før servering og serveres på fat...

 

Men med lignende smaker kan du servere en god sjokolademousse i porsjonsskåler, og den blir bare bedre av å stå et døgn, så den kan du fint lage i god tid...

Og så kan du eventuelt skjære opp et par jordbær og blande med mynte som står i en bolle og marinerer over natten og når du kommer til servering er det bare å ta en skje med jordbær på hver skål med sjokolademousse og så er du good to go!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...