Irene Adler Skrevet 3. juli 2013 #1 Skrevet 3. juli 2013 Har googlet og finner så mange ulike svar. Noen plasser står det 250-300g og andre plasser 500g pr pers. Skal servere spareribs, ikke annet kjøtt. 4 barn, 2 tenåringer (gutter) og 8 voksne. Tilbehør mais, coleslaw og potetbåter. Hvor mye bør jeg beregne, eller total mengde? Vil heller at det blir litt til overs enn for lite, men ønsker ikke å brenne inne med kilosvis med mat til overs. Beregning er utrolig vanskelig når det er flere enn 4....
Irene Adler Skrevet 3. juli 2013 Forfatter #2 Skrevet 3. juli 2013 Ville gått for minst 500 g! Spesielt med tenåringer. Er jo mye bein i den vekten ;-) Takk for svar. Da bli det 500g. Står ofte det i oppskriftene, men synes det hørtes så mye ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå