Anonym bruker Skrevet 1. juli 2013 #1 Skrevet 1. juli 2013 hva menes med det? har bare satt den på benken jeg. Anonymous poster hash: b3849...35e
Gjest Hercule Poirot Skrevet 1. juli 2013 #2 Skrevet 1. juli 2013 La den stå på benken, du - det er nettopp det som er meningen. :-)
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2013 #3 Skrevet 1. juli 2013 Det betyr bare at den skal stå i ro i en halvtime. Man MÅ ikke gjøre det. Jeg pleier å bare la den stå litt på benken, evnt i kjøleskap om det er lenge til røra skal stekes. Anonymous poster hash: 80e1a...222
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2013 #4 Skrevet 1. juli 2013 ok takk Anonymous poster hash: b3849...35e
3 på rad Skrevet 1. juli 2013 #5 Skrevet 1. juli 2013 Men det er lurt å gjøre det Husker ikke helt hvorfor, men det er noe med melet som trenger å svelle i 20 min. Nå lager jeg aldri vaffelrøre, men psnnekskerøre. Og den er ubrukelig hvis den ikke får stå å svelle i minst 20 min først.
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2013 #7 Skrevet 1. juli 2013 Svelle betyr trekke til seg væske. Risen sveller når den ligger i vann feks. Melet trekker til seg væsken og røren får mer hold når du steker den. Maten blir også saftigere. Anonymous poster hash: 161f7...5c3
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2013 #8 Skrevet 1. juli 2013 De er for at eventuelle klumper skal svelle og løses opp. Anonymous poster hash: 48072...0c8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå