Gå til innhold

når det står at vaffelrøra skal stå å svelle en halvtime..


Anbefalte innlegg

Skrevet

hva menes med det? har bare satt den på benken jeg.



Anonymous poster hash: b3849...35e
Gjest Hercule Poirot
Skrevet

La den stå på benken, du - det er nettopp det som er meningen. :-)

Skrevet

Det betyr bare at den skal stå i ro i en halvtime. Man MÅ ikke gjøre det. Jeg pleier å bare la den stå litt på benken, evnt i kjøleskap om det er lenge til røra skal stekes. 



Anonymous poster hash: 80e1a...222
Skrevet

ok takk :)



Anonymous poster hash: b3849...35e
Skrevet

Men det er lurt å gjøre det ;) Husker ikke helt hvorfor, men det er noe med melet som trenger å svelle i 20 min.

 

Nå lager jeg aldri vaffelrøre, men psnnekskerøre. Og den er ubrukelig hvis den ikke får stå å svelle i minst 20 min først.

Skrevet

Pannekakerøre... smarttelefoner altså!

Skrevet

Svelle betyr trekke til seg væske.

 

Risen sveller når den ligger i vann feks.

 

Melet trekker til seg væsken og røren får mer hold når du steker den. Maten blir også saftigere.

 

Anonymous poster hash: 161f7...5c3

Skrevet

De er for at eventuelle klumper skal svelle og løses opp.

 

Anonymous poster hash: 48072...0c8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...