Anonym bruker Skrevet 30. juni 2013 #1 Skrevet 30. juni 2013 Vi skal ha kjøtt i lefse i kveld, tenkte at det hadde vært godt med hvitløksdressing i lefsene. Anonymous poster hash: 0baa5...676
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2013 #2 Skrevet 30. juni 2013 Lettrømme som tilsettes hvitløkspulver og litt grillkrydder. Nam:-) Anonymous poster hash: e1b2d...0d6
Himmel og hav Skrevet 30. juni 2013 #3 Skrevet 30. juni 2013 Lettrømme, pressa hvitløk eller hakket om du liker bitene, gressløk eller estragon, smak til med salt, sukker og litt sitronsaft. Det viktigste er å la den stå og trekke en stund.
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2013 #4 Skrevet 30. juni 2013 Jeg lager aioli (eggeplommer, olje, hvitløk, dijonsennep, salt, pepper- kjører med stavmikser til konsistens som majones) og blander den med rømme. Grovhakker urter, f eks gressløk eller koriander, og blander i rett før servering. Kjempegodt! Ellers er jo aioli i seg selv en super dressing. Unngå diverse pulver og tørkede krydder hvis du kan, det gir på langt nær like god smak! Anonymous poster hash: 497f8...77d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå