Anonym bruker Skrevet 27. juni 2013 #1 Skrevet 27. juni 2013 Og hva pleier dere å krydre de med? Anonymous poster hash: 2d948...e01
Major HotLips Houlihan Skrevet 27. juni 2013 #2 Skrevet 27. juni 2013 Begge deler og krydrer med salt og pepper. Hvis du tørker av de med kjøkkenpapir så får du sånn god skorpe på dem
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2013 #3 Skrevet 27. juni 2013 Tar smør i panna, og tar olje i en plastpose med masse krydder i, og rister potetene i det Salt, pepper, pommes frites krydder og dill! Anonymous poster hash: 90c13...fa0
Gjest Julia1984 Skrevet 27. juni 2013 #4 Skrevet 27. juni 2013 Kun litt olje, salt og krydder! Orker ikke alt det fettet!
Caprica Skrevet 27. juni 2013 #5 Skrevet 27. juni 2013 (endret) Jeg pleier å putte potetene i en brødpose , heller i godt med olje (bruker raps), og tar i havsalt og pepper.. Rister rundt slik at olje og krydder blir fordelt på alle potetene. Nam :-) Endret 27. juni 2013 av Caprica
Håpefull77 Skrevet 28. juni 2013 #6 Skrevet 28. juni 2013 Jeg bruker vann. Ca en halv dl. Og flak salt som jeg strør over . Får da en sprø og fin skorpe
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2013 #8 Skrevet 28. juni 2013 I olje. Tar på litt vegeta, persille, basilikum og blander alt sammen. Nam Anonymous poster hash: 6348b...dab
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2013 #9 Skrevet 28. juni 2013 Olivenolje. Krydrer med prvence-krydder, fantastisk godt. Anonymous poster hash: f28a5...c97
millemille Skrevet 28. juni 2013 #10 Skrevet 28. juni 2013 Pensler med nøytral olje og strør på krydder.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå