Anonym bruker Skrevet 26. juni 2013 #1 Skrevet 26. juni 2013 Har jo alt utenom det forb... bakepulveret, og ungene har allerede skrellet 6 epler Anonymous poster hash: 2c8f0...779
Anonym bruker Skrevet 26. juni 2013 #2 Skrevet 26. juni 2013 Tror det skal gå fint, selv om det ikke er ideelt. Men tror som sagt det skal gå greit og heve. Anonymous poster hash: 1791b...79e
Anonym bruker Skrevet 26. juni 2013 #3 Skrevet 26. juni 2013 Mulig jeg tar helt feil her, men natron er vel noe an bruker sammen med feks surmelk? Altså at de kun fungerer sammen med noe "surt". Men jeg vet jo egentlig ikke så dette svaret varkanskje ikke så nyttig likevel:) Google natron og eplekake så finner du sikkert ut noe, Anonymous poster hash: 78cdc...e53
Anonym bruker Skrevet 26. juni 2013 #4 Skrevet 26. juni 2013 Det er riktig at natron bruses i deiger/rører med surmelk. Brukes bl.a i sjokoladekaker med kulturmelk... Vet ikke hvor godt det vil heve i en røre uten syrnet melk. Anonymous poster hash: 036a9...b34
bIomstre Skrevet 26. juni 2013 #5 Skrevet 26. juni 2013 Man trenger litt syre! Sitronsaft eller eplejuice f.eks?
Voilà Skrevet 26. juni 2013 #6 Skrevet 26. juni 2013 Vet ikke om jeg svarer for sent nå, men bland eplene inn i deigen, slik at deigen blir syrlig av eplesaften, og gjerne litt olje også, om det ikke står det i oppskriften =)
Anonym bruker Skrevet 26. juni 2013 #7 Skrevet 26. juni 2013 Kaken er laget, og gutta hat spist over halvparten Jeg var mest redd for at den skulle smake natron (hater sånn kakemann-smak ) Men den ble helt som vanlig Anonymous poster hash: 2c8f0...779
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå