ispia87 Skrevet 19. juni 2013 #1 Skrevet 19. juni 2013 Tenkte å lage hamburger til samboer kommer hjem i kveld. Finner masse forskjellige oppskrifter. Skal bruke vanlig kjøttdeig siden det er det vi Har i huset. Men ser at mange oppskrifter Har egg eller eggeplomme i. Skal bruke 300 g kjøttdeig. Tips til hvordan jeg skal gjøre det. Tenkte bruke løk, salt og pepper i burgeren. Hva er eggeplommen godt for? Er litt grønn her siden samboer stortsett lager mat :-)
<3 2G <3 Skrevet 19. juni 2013 #2 Skrevet 19. juni 2013 Egget er for å binde kjøttet så det henger mer sammen. Resten høres veldig greit ut, bare hakk løken minst mulig så dere ikke merker den.
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2013 #3 Skrevet 19. juni 2013 Jeg har til 1 pk kjøttdeig: 1 egg, 1 hvitløksfedd, 2 loffskiver uten skorper bløtet i vann og krydder. Tar på meg engangshansker og blander med hendene. Anonymous poster hash: fa5b3...5e9
ispia87 Skrevet 19. juni 2013 Forfatter #4 Skrevet 19. juni 2013 Oki, takk :-) men er det kun plommen jeg skal bruke?:-)
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2013 #5 Skrevet 19. juni 2013 Bruker hele egget:) Anonymous poster hash: fa5b3...5e9
Soon to be mum Skrevet 19. juni 2013 #6 Skrevet 19. juni 2013 Vi bruker kun karbonadedeig og krydder i våre burgere, ikke noe bindemiddel av noe slag. Det går helt utmerket, og vi får veldig mye skryt for burgerne våre.
moota m storebror&lillebror Skrevet 19. juni 2013 #8 Skrevet 19. juni 2013 Jeg bruker heller ikke noe bindemiddel i, men akkurat om de skal grilles kan det være litt lurt.
Soon to be mum Skrevet 19. juni 2013 #9 Skrevet 19. juni 2013 Jeg bruker heller ikke noe bindemiddel i, men akkurat om de skal grilles kan det være litt lurt. Nesj. Det er ikke noe problem. Vi griller dem alltid, også om vinteren. Så lenge man rører deigen 'sammen' med salt og pepper så funker det fint å grille dem uten bindemiddel også.
moota m storebror&lillebror Skrevet 19. juni 2013 #10 Skrevet 19. juni 2013 Jeg bruker heller ikke noe bindemiddel i, men akkurat om de skal grilles kan det være litt lurt. Nesj. Det er ikke noe problem. Vi griller dem alltid, også om vinteren. Så lenge man rører deigen 'sammen' med salt og pepper så funker det fint å grille dem uten bindemiddel også. Ok
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå