Gå til innhold

Dere som lager middagen selv til babyene deres, kan dere dele oppskrifter med meg?


Anbefalte innlegg

 

 

 

 

 

Bruker stavmikser og blander inn kokevannet fra alle grønnsakene/krydder. Får både myk og fin mat samtidig som man får brukt kokevannet med all smaken .

Jeg får myk og finmost mat, men synes, tiltross for kokevann og smak, at kylling og svin blir tørt. :wacko:
Men jeg skjønner ikke hvordan det kan bli det.... Alt er jo moset sammen! Da kan ikke jeg hjelpe deg i hvert fall, for da skjønner jeg ikke hvordan du får det til å bli tørt.
Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Konsistensen på det hele er bløt og fin, men synes jeg kjenner fibrene i kjøttet. Hvis det hjelper på forklaringen... ?

Jeg skjønner hva du mener, men reagerer barnet ditt på det? Her blander vi i litt mme rett før servering og hun sluker maten. Tørr eller ikke, det bryr ikke hun seg med.

 

Hun spiser jo maten, så det er ikke det som er problemet, men jeg vil jo at maten skal smake godt! 

Vet jo at babymat er smakløse triste greier og vil derfor gjøre det beste ut av det. Men mulig svin og kylling blir sånn. Blandet litt sviskemos sammen med kyllingen og det ga god smak, men konsistensen var der fremdeles. Verre på svin enn kylling. Men det er mulig det er biologi ikke kokkens skyld. Hehe...

 

Er nok biologi som du sier:) Rent kjøtt har jo struktur og "fibre". Tror det er fysisk umulig å få det likt som farse og annen behandlet mat. Så lenge baby spiser er det nok godt nok:)

Fortsetter under...

Jeg syns hvertfall den kyllingmiddagen som jeg lager til smaker godt. Selv om man kjenner den litt tørre smaken av kylling. Babyen lærer jo i såfall at mat har ulik konsistens og smak ;-)

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...