Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #1 Del Skrevet 11. juni 2013 Kjøpte sånn "fersk pizza bunn" på rema igår. Å sku til å lage noe middag nå. Da ser jeg den gikk ut på dato 18 mai! Gidder ikke opo på rema for 22 kr. Men kan den stekes å brukes eller er det bare å kaste?? Anonymous poster hash: fe90b...98a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ziva Skrevet 11. juni 2013 #2 Del Skrevet 11. juni 2013 Skeptisk, men jeg hadde klagd. Ta deg en tur på Rema. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #3 Del Skrevet 11. juni 2013 Den kan nok brukes, men smaker muligens litt rart, eller smaken har tapt seg. På Kiwi har de plastruller med pizzabunn, som skal rulles ut på bakebrettet. Kjempegodt, spesielt siden fullkornbunnen koster halvparten av det den vanlige bunnen gjør. Skjønner ikke helt hvorfor, men greit at ting er billige! Anonymous poster hash: e1705...ffb Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #4 Del Skrevet 11. juni 2013 18. mai? Nei, tror du må kasten den siden det er ferskvare med gjær i... Eller har den været frosset? Jeg blir forøvrig mest skeptisk til at den fortsatt ser frisk ut om du og butikken har hatt den liggende i en måned nesten pluss vanlig holdbarhetstid?! Noe er det nok i den som ikke er bra - Det samme som gjør at en burger fra mcdonalds ser like fin ut etter å ha ligget på kjøkkenbenken i over et år... Men er jo enkelt å lage en ny deig om du har litt gjær i hus? Litt gjær, en tsk salt, 2 dl vann og 0,25-0,5 dl olivenolje og så hvetemel til deigen er god og elastisk. Heve litt og klar til bruk! Går fortere enn å gå på butikken - du kan fikse fyll mens den hever. Tomatsaus kan du lage av løk, hvitløk, en boks tomater og pizzakrydder, en buljonterning og pepper og evt chili. Fres, kok og blend. Anonymous poster hash: da2d1...cba Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427731 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #5 Del Skrevet 11. juni 2013 Den ser helt fin ut og lukter fint.. Har jo liggi i kjøledisk. Men den kan altså ikke brukes?? Takk for svar;) Anonymous poster hash: fe90b...98a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427747 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 11. juni 2013 #6 Del Skrevet 11. juni 2013 Mulig den funker, men den er dritvond. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 11. juni 2013 #7 Del Skrevet 11. juni 2013 Kan ikkje skjøne at den skal bli vondare enn den allereie er. Det var vel peppes sin eg prøvde, aldri meir.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427779 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #8 Del Skrevet 11. juni 2013 Prøvde å den var go den.. Håper det går bra hehe Anonymous poster hash: fe90b...98a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ms.Pond Skrevet 11. juni 2013 #9 Del Skrevet 11. juni 2013 Jeg ville ha kastet den for lengst. Men jeg liker i utgangspunktet ikke de ferdige deigene uansett. Kan tenke meg at gjæren i alle fall har tatt kvelden, men du kan jo prøve å steke den opp hvis du vil. Eller så kan du lage deigen selv veldig enkelt. Trenger ikke mål på annet enn vannet egentlig, 2 dl til en bunn, og så en dæsj olje, en dæsj salt, en pakke gjær, og mel til deigen blir smidig. Sett ti heving mens du lager fyllet, så kjevler du den ut når det er ferdig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #10 Del Skrevet 11. juni 2013 Her var det link på en 14 år gammel burger. Æsj! Greit at ting går fort, men er det virkelig verdt å spare de 10 min det tar å lage en pizzadeig/burgerbolle/steke en biff?? http://gawker.com/14-year-old-mcdonalds-burger-looks-the-same-as-on-the-479547186 Anonymous poster hash: da2d1...cba Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #11 Del Skrevet 11. juni 2013 18. mai? Nei, tror du må kasten den siden det er ferskvare med gjær i... Eller har den været frosset? Jeg blir forøvrig mest skeptisk til at den fortsatt ser frisk ut om du og butikken har hatt den liggende i en måned nesten pluss vanlig holdbarhetstid?! Noe er det nok i den som ikke er bra - Det samme som gjør at en burger fra mcdonalds ser like fin ut etter å ha ligget på kjøkkenbenken i over et år... Men er jo enkelt å lage en ny deig om du har litt gjær i hus? Litt gjær, en tsk salt, 2 dl vann og 0,25-0,5 dl olivenolje og så hvetemel til deigen er god og elastisk. Heve litt og klar til bruk! Går fortere enn å gå på butikken - du kan fikse fyll mens den hever. Tomatsaus kan du lage av løk, hvitløk, en boks tomater og pizzakrydder, en buljonterning og pepper og evt chili. Fres, kok og blend. Anonymous poster hash: da2d1...cba Må forøvrig legge til at deig med gjær i skal steke på høy temperatur (om du skal prøve deg selv). 250 grader i 10-15 min skulle vel gjøre det :-) Anonymous poster hash: da2d1...cba Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2013 #12 Del Skrevet 11. juni 2013 I oldtida hadde de forresten en surdeig som de oppbevarte lenge. De tok litt av den hver gang de skulle bake. Det var datidas gjær.... og de oppbevarte den ikke i kjøleskap engang. Så når de overlevde det, kan du overleve denne pizzadeigen. Anonymous poster hash: e1705...ffb Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144056031-ferdig-pizzabunn/#findComment-145427811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå