Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #1 Skrevet 8. juni 2013 Kan jeg lage vafler av den i morgen eller er det skummelt? Anonym poster: fc891c7e6ff4bbd228bdd43f8f0db629
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #2 Skrevet 8. juni 2013 Jeg hadde helt det ut. For en generasjon siden kunne man bruke gammel melk i vaffelrøre, den var jo bare blitt til surmelk og kunne fint brukes. Slik er det ikke lenger, melk som har stått for lenge nå råtner og mugner jo, vet ikke hva de har begynt gjøre med melka jeg men jeg bruker ikke gammel melk på samme måte som bestemor kunne gjøre.. Anonym poster: d29c41238f37f4c990ce6cf981d37b56
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #3 Skrevet 8. juni 2013 Surmelk står seg lenge over dato, selv om den er åpnet. Jeg ville nok ikke drukket den, men å bruke den i bakverk går helt fint. Anonym poster: a453841a86e949b96d7dab8127383309
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #4 Skrevet 8. juni 2013 Skummelt er det vel ikke, så lenge den smaker ok, kan du jo bare bruke. Smaker den ikke ok, kommer vaflene til å smake dritt. Enkelt som det. Anonym poster: a749fd05c22f84c523aa4172b380d807
☆☆☆ Skrevet 8. juni 2013 #6 Skrevet 8. juni 2013 Lukt, sjå og smak. Sansynlegvis er den heilt ok. Eg brukte nettopp et beger creme fraiche med same dato...
det er berre mordi Skrevet 8. juni 2013 #8 Skrevet 8. juni 2013 Beste bakverket er av utgått surmjølk:) Genialt i heimelaga brød.
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #9 Skrevet 8. juni 2013 Så lenge den har stått i et kaldt nok kjøleskap, gjør det ingenting. Den kan drikkes også. Jeg er kokk, og vet at mat generelt tåler å stå langt over dato Bruk sansene dine, se, lukt og smak - det gjelder all mat Anonym poster: 4f08223bc71cc8866a3c8ca852e9ecf6
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 8. juni 2013 #10 Skrevet 8. juni 2013 Vafler. Dato er bare retningsgivende. Kommer an på når du åpnet den og oppbevaring i like stor grad. Rømme feks kan brukes til den mugger. Ost går ikke ut på dato osv.
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2013 #11 Skrevet 8. juni 2013 Den hadde jeg uten problemer brukt, men lukt og smak først for sikkerhets skyld. Anonym poster: 0181a26ae50cacceec51e195801aad97
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå