Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #1 Skrevet 7. juni 2013 ? Anonym poster: 137a6c13346d4917b83d670a7627ffe1
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #2 Skrevet 7. juni 2013 ...ja. Anonym poster: 9e483d7991d8918e67a9ec0caf5b0f12
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #3 Skrevet 7. juni 2013 Hahaha dagens Anonym poster: 10183d5c108867b8eab8148762896bb7
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #4 Skrevet 7. juni 2013 Hehe, neida - er dritdigg med svidde harde riskorn! Anonym poster: e024df565cacc45159a6a2234124cff5
annesmil Skrevet 7. juni 2013 #5 Skrevet 7. juni 2013 Ja, men pga vanninnhold i risen er stekt ris best om man koker den dagen før. Den skal stekes når den er kald, lykke til!
Gjest Bjørketreet Skrevet 7. juni 2013 #7 Skrevet 7. juni 2013 Ja, kok først, og la den være kald når du steker den jeg steker i en wok panne, og snur og vender hele tiden
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #8 Skrevet 7. juni 2013 Når jeg steker ris så koker jeg ikke først. Jeg bruker olje og steker risen slik at den får en glinsende hinne og blir litt brun, så har jeg i vann, kjøttbuljong og karri som risen koker i til den er myk, men har ryggemotstand. Risen får en nydelig smak, ikke klebrig ol og smaker kjempegodt. Anonym poster: 7d6e4a9271c1dca2a9adf82c87377182
Gjest FinogFjong Skrevet 7. juni 2013 #9 Skrevet 7. juni 2013 Når jeg steker ris så koker jeg ikke først. Jeg bruker olje og steker risen slik at den får en glinsende hinne og blir litt brun, så har jeg i vann, kjøttbuljong og karri som risen koker i til den er myk, men har ryggemotstand. Risen får en nydelig smak, ikke klebrig ol og smaker kjempegodt. Anonym poster: 7d6e4a9271c1dca2a9adf82c87377182 ...men da koker du den jo...
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #10 Skrevet 7. juni 2013 Men spørsmålet var om den kokes først, noe hun over her svarer nei på... Anonym poster: 1c00325efc58722354bb5bd687ee82ae
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #11 Skrevet 7. juni 2013 Anonym 1547 gir HI på oppskrift pilaffris - men det HI lurer på er om man skal koke risen før man lager stekt ris. Og ja, selvfølgelig det skal man. Anonym poster: 9b6cbbe5ac39e042095a40e62a120ce7
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2013 #12 Skrevet 7. juni 2013 Ja, men ikke hvis du lager risotto. Så er vel ikke risotto stekt heller.. Anonym poster: b50209a42a5414cca82e51777829fd2d
Rivjernet Skrevet 7. juni 2013 #13 Skrevet 7. juni 2013 Jeg pleier å koke risen i stekepannen med i buljong. Så tilsetter jeg det jeg skal ha i etterhvert . Blir sikkert mer som risotto det jeg lager?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå