Anonym bruker Skrevet 26. mai 2013 #1 Skrevet 26. mai 2013 bacon i pannen og har de i stekeovn i 20 minutter på 200 grader etterpå eller hvordan gjør dere det? Anonym poster: 2e85ab74e080b9c6002c089bfad7df54
Drammensjente Skrevet 26. mai 2013 #2 Skrevet 26. mai 2013 På grillen hvis du har mulighet til det. Hvis ikke så tror jeg i stekepanne. Liker sprøtt bacon
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2013 #3 Skrevet 26. mai 2013 Orker ikke noe grill nå dessverre siden regnet kom Anonym poster: f5b322c2946a869840c22a9e2414cbcb
mita09 Skrevet 26. mai 2013 #4 Skrevet 26. mai 2013 om du skal ha de i ovnen ville jeg hatt de i ca 15 min på 200. om den er forvarmet =) kyllingfilet er ganske raskt å lage
Mille Alexandra Skrevet 26. mai 2013 #6 Skrevet 26. mai 2013 kun i panne,gjerne med kremost inne i kyllingen (festet med bacon og pannpirkere ) nam!
La vita è bella <3 Skrevet 26. mai 2013 #7 Skrevet 26. mai 2013 Stikk en hvitløksbåt inn i hver filet, surr tynne baconskiver rundt og lgg det i idfastform i ovnen til de er stekt. Har jeg gjort et par ganger
Trultemor85 Skrevet 26. mai 2013 #8 Skrevet 26. mai 2013 Slutt æ folkens , blir jo så sulten Ikke noe fileet eller bacon i fryser nå Hehe.
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2013 #9 Skrevet 26. mai 2013 Jeg freser bacon og kylling kjapt i pannen hver for seg, surrer baconet rundt fileten og steker den i ovnen 15-20 min. (Liker godt den salte, gode stekesmaken alt kjøtt får fra pannen.) Anonym poster: ebfc669ca5466cfeabfa9ca513923b2b
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2013 #10 Skrevet 26. mai 2013 HI: Det heter filet (fileten-fileter-filetene). Ikke for å være frekk altså. Anonym poster: 2fd6056eac649e3371e8f41232b11069
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå