Anonym bruker Skrevet 21. mai 2013 #1 Skrevet 21. mai 2013 Hva bruker man surrer steik til? Anonym poster: 8a12381089245d3543c1c71b642cae21
Anonym bruker Skrevet 21. mai 2013 #2 Skrevet 21. mai 2013 Så ikke kjøttkrafta skal lekke ut under steiking, man lukker porene. Anonym poster: 85b9040497440e0276b420b6ff4d136c
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 21. mai 2013 #3 Skrevet 21. mai 2013 Mener du da brune den på alle sider, eller surre den inn i hyssing/nett? Å surre (brune alle sider) Er for å lukke porene, så den holder seg saftig. Å binde den fast med hyssing/nett/strømpe, er fordi det kan være halv løse deler, som skal festes til steika, så den blir jevnt stekt og ikke får "kullbiter" som stikker ut
☆☆☆ Skrevet 21. mai 2013 #4 Skrevet 21. mai 2013 Ein surrar steika for at ho skal halde forma under steiking. Snakkar då om å binde opp, bruninga er for smak (karamellisering av overflata) og saftigheit (halde kjøtsafta inne i kjøtet).
Anonym bruker Skrevet 21. mai 2013 #5 Skrevet 21. mai 2013 Tusen takk for svar, da ble jeg klok på det:) prøver å lære meg mer om matlaging:) Anonym poster: 8a12381089245d3543c1c71b642cae21
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå